window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

RCS & RDS – Abonaţii Digi Mobil pot cumpăra prin SMS, abonamente de o zi la RATB

Abonaţii serviciilor Digi Mobil din reţeaua RCS & RDS pot achiziţiona abonamente cu călătorii pentru o zi pe toate liniile urbane ale RATB, printr-un SMS conţinând litera A transmis la numărul 7456. Abonamentul este valabil până la orele 24:00 ale zilei în care a fost transmis SMS-ul. Solicitantul primeşte confirmarea activării abonamentului la interval de doar 15 – 30 secunde, printr-un alt SMS primit pe telefonul său mobil.

Preţul SMS-ului de activare a abonamentului de o zi la RATB este de 1,75 Euro fără TVA şi echivalează cu preţul titlului de călătorie. Suma va fi înscrisă în factura de servicii Digi, în cazul clienţilor cu abonament Digi Mobil şi va fi reţinută din credit în cazul clienţilor cu cartele Digi preplătite.

Odată cu confirmarea plăţii, abonatul Digi Mobil primeşte un cod de control alocat titlului de călătorie achiziţionat, cod pe care îl va prezenta controlorilor care ar putea solicita dovada plăţii călătoriei. Codul de control este valabil doar pentru telefonul mobil de pe care s-a trasmis SMS-ul de activare a titlului de călătorie.

Momentan, activarea prin SMS este valabilă pentru abonamentul de o zi care conţine călătorii exclusiv în reţeaua RATB, nu şi în reţeaua Metrorex.

Informaţii detaliate despre noua opţiune sunt disponibile pe http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil sau pe http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil/servicii-optionale/sms.

***

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.  www.rcs-rds.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top