RCS & RDS extinde reteaua Digi Wi-Fi la nivel national si ofera tuturor, acces gratuit la internet wireless Wi-Fi

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, IT & Gadget, social/RCS & RDS extinde reteaua Digi Wi-Fi la nivel national si ofera tuturor, acces gratuit la internet wireless Wi-Fi

Acces gratuit in reteaua Digi Wi-Fi la nivel national, in peste 600 locatii

Incepand cu 21 octombrie 2011, oricine doreste se poate conecta gratuit, timp de o ora pe zi, la reteaua de internet wireless Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS. Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta in acest moment, in 75% din judetele Romaniei.

Abonatii rezidentiali RCS & RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.

Acoperire completa Wi-Fi si 3G la metrou – pana in noiembrie 2011

RCS & RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din Capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011, va oferi in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil).

Informatii detaliate despre locatiile Digi Wi-Fi sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/digi-wifi, la numarul de telefon 031.400.4414 (pentru Bucuresti) si 031xx400.414 (pentru restul tarii, xx reprezentand prefixul judetului de apelare) sauin oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

***

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel, telefonie mobila Digi Mobil si date mobile Digi Net Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie cu o experienta de 17 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Cristina NicoaraSpecialist PR RCS & RDS

E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro

Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Go to Top