Advertising4U.ro - Comunicate de presa - Info evenimente - Media NEWS

Reduceri cu până la 54% pentru convorbiri în alte reţele naţionale fixe şi mobile

Începând cu luna martie 2012, RCS & RDS a redus şi a unificat tarifele pentru convorbiri iniţiate din reţeaua sa de telefonie fixă şi mobilă către alte destinaţii fixe şi mobile din România.

Reducerile se aplică tuturor abonamentelor, cu excepţia celor gratuite. Abonaţii serviciilor Asociat şi Nelimitat plătesc din această lună pentru apeluri către alte reţele mobile naţionale, un singur tarif, de numai:

  • 0,062 euro/minut, dacă sunt abonaţi la Digi Tel Asociat, în valoare lunară de 5 lei
  • 0,0372 euro/minut, dacă sunt abonaţi la Digi Tel Nelimitat şi Digi Mobil Nelimitat, în valoare lunară de 2,48 euro.

Aceste tarife unificate şi reduse cu 54% sunt valabile atât pentru abonaţii actuali ai companiei cât şi pentru abonaţii noi. Noile abonamente de telefonie aduc suplimentar, convorbiri cu 50% mai ieftine către reţele fixe naţionale şi tarif unic pentru convorbiri către aceste destinaţii, în funcţie de abonament. Totodată, RCS & RDS vine cu prima ofertă de convorbiri nelimitate către toate reţele fixe naţionale, în cadrul abonamentului de telefonie fixă de 2,48 euro lunar.

Suplimentar, clienţii RCS & RDS de telefonie mobilă pot beneficia de cele mai bune tarife lunare de acces pentru date/Internet pe mobil cu trafic nelimitat: 0 lei, dacă achiziţionează şi un abonament de Internet fix sau 10 lei – fără achiziţionarea unui pachet de Internet fix.

Noile abonamente de telefonie fixă ale RCS & RDS suntÎn Familie, de 1,24 euro şi Naţional, de 2,48 euro lunar.

În Familie asigură legătură permanentă cu familia şi prietenii prin convorbirile nelimitate în reţelele Digi şi prin tariful scăzut către alte reţele fixe, de numai 0,0124 euro/minut. Cei care optează pentru acest abonament vor plăti doar 0,062 euro/minut pentru apeluri către alte reţele mobile.

Naţional aduce convorbiri nelimitate în toate reţelele fixe naţionale şi în Digi Mobil, plus un tarif şi mai mic pentru apeluri către alte reţele mobile: numai 0,0372 euro/minut.

Pentru telefonia mobilă, noile abonamente sunt: În Familie, de 1,24 euro şi Plus, de 2,48 euro lunar. Digi Mobil În Familie oferă tarife similare cu abonamentul de telefonie fixă cu aceeaşi denumire. Cei care au nevoie de convorbiri cu preţ redus în toate reţelele de telefonie, vor opta pentru Plusşi vor avea: 0 euro în reţea, către fix şi mobil, 0,0124 Euro/minut către alte reţele fixe şi 0,0372 euro/minut către alte reţele mobile naţionale.

Toate tarifele conţin TVA.

Informaţii detaliate despre noua ofertă sunt disponibile la www.rcs-rds.ro, la numerele de telefon 031.400.4600, 031.400.7777 şi *777 (apelabil din Digi Mobil) sauîn oricare dintre punctele de prezenţă ale companiei.

***

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă. RCS & RDS este o companie modernă, cu o experienţă de 15 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.

Cristina NicoarăSpecialist PR RCS & RDS

E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro

Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41