RCS & RDS lanseaza Digi Play, un serviciu video la cerere (SVOD), disponibil prin platforma Digi Online, unde utilizatorii au acces la o biblioteca video variata de filme si seriale care va fi imbogatita in fiecare luna cu noi productii cinematografice. Clientii RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi din portofoliul companiei, se pot abona acum la Digi Play pentru doar 15 RON/luna (TVA inclus).

Noul serviciu Digi Play include continut variat, care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta – si, in curand, documentare si continut dedicat copiilor. Astfel, utilizatorii vor avea acces la filme celebre din cinematografia internationala, dar si la seriale cunoscute si indragite de publicul larg.

„Am demonstrat de-a lungul timpului ca suntem o companie care se preocupa permanent sa imbunatateasca si sa diversifice experienta utilizatorului cu serviciile pe care le ofera. Totodata, suntem un furnizor de continut variat si de calitate apreciat de romani, iar lansarea serviciului Digi Play vine sa completeze in mod firesc serviciile oferite. Clientii nostri se pot bucura si pot experimenta noul serviciu care speram sa le ofere confortul de a urmari oricand si de oriunde pe teritoriul Romaniei, filmele si serialele preferate.„a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.

In biblioteca virtuala Digi Play, abonatii vor regasi succese recente de cinema sau productii clasice – sau vor putea descoperi titluri noi din cinematografia internationala. Printre filmele care pot fi urmarite, amintim: „Hitch – Consilier in amor” („Hitch”), „Ingeri si Demoni” („Angels & Demons”), „Adevarul gol-golut” („The Ugly Truth”), „Mike Meseriasu'” („Magic Mike”), „Camera de refugiu” („Panic Room”), dar si seriale precum „Lista neagra” („The Blacklist”) sau „Marea incercare” („The Big C”). Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagra” („The Blacklist”), vor putea fi urmarite pe Digi Play la doar 48 de ore de la premiera in SUA.

Lista completa a filmelor si a serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici.

Utilizatorii care au o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil pot accesa continutul Digi Play, disponibil pe platforma Digi Online sau in aplicatia Digi Online care poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, dupa activarea serviciului, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Mai mult, abonatii RCS & RDS care isi activeaza serviciul Digi Play vor avea acces gratuit la continutul platformei Digi Online, daca sunt abonati la Digi Net si Digi TV. Acestia se pot bucura de divertisment si informatie, oricand si oriunde, 24 ore din 24 si pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni si stiri de ultima ora din domenii precum: actualitate, economie, sport, tehnologie, timp liber.