window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Antena Group a somat RCS & RDS sa inceteze difuzarea prin satelit a canalelor “Antena”, daca nu achita o taxa anuala de peste 7 milioane de euro.  Data limita pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00. Daca dupa data si ora mentionate, RCS & RDS ar fi continuat sa retransmita canalele “Antena”, Antena Group ar fi urmat sa apeleze la ,,toate masurile legale, inclusiv plangeri de natura penala”, (vezi document atasat).

Este pentru prima data in ultimii 8 ani cand Antena Group cere bani pentru retransmisia prin satelit a canalelor “Antena”. Pretentia financiara ar fi obligat RCS & RDS sa majoreze tarifele serviciilor Digi prin satelit. Compania noastra are in prezent cele mai mici tarife de pe piata, direct corelate cu puterea de cumparare a abonatilor. Acesta este motivul pentru care RCS & RDS nu poate accepta cererea Antena Group prin care abonatii sai ar trebui sa plateasca o factura substantial marita, fara a beneficia de nimic suplimentar.

RCS & RDS ramane consecventa scopului sau de a oferi abonatilor posturile de televiziune pe care si le doresc si de aceea:

RCS & RDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru posturile Antena 1 si Antena 3 pentru a le oferi abonatilor fara plata suplimentara.


RCS & RDS precizeaza ca Antena Group i-a cerut peste 7 mil. euro pe an pentru retransmisia canalelor “Antena”

Go to Top