window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

RCS & RDS rasplateste de sarbatori fidelitatea clientilor, cu „Tombola Craciunului” Digi

Oricare dintre abonatii companiei poate castiga un automobil sau unul dintre celelalte 3200 premii

In perioada sarbatorilor de iarna, incepand din 6 decembrie, cand romanii il sarbatoresc pe Mos Nicolae si pana in ajunul Craciunului 2011, clientii RCS & RDS au sansa sa castige unul dintre cele 3201 premii inscrise in „Tombola Craciunului” Digi:

  • premiul cel mare: un automobil
  • 500 televizoare LCD
  • 100 sisteme Home Cinema
  • 100 tablete PC
  • 1000 smartphone-uri
  • 1000 decodoare HD
  • 500 premii surpriza pentru copii

„Iti multumim ca esti abonat la serviciile Digi!”

Compania doreste sa rasplateasca astfel, la sfarsit de an, fidelitatea abonatilor sai. Acestia vor intra automat in tombola. Premiile vor fi extrase zilnic, timp de 3 saptamani, de pe 6 pana pe 24 decembrie 2011, in direct, in emisiunea „Digi te suna de sarbatori”, dedicata tombolei. Emisiunea va fi difuzata pe canalul Digi Sport 1, zilnic incepand cu orele 20:00 iar extragerea marelui premiu va avea loc pe 24 decembrie. Clientii RCS & RDS pot afla daca sunt printre norocosii castigatori, urmarind extragerile din emisiune sau anunturile difuzate zi de zi pe mai multe posturi TV ale companiei: Digi Sport, Digi Film, UTV. Regulamentul promotiei si cei 3201 castigatori vor fi anuntati si pe site-ul www.rcs-rds.ro.

RCS & RDS ofera in cadrul „Tombolei Craciunului”, 500 premii speciale, dedicate celor mici. Ei vor primi daruri surpriza la inceputul si la finele tombolei, exact in cele doua zile din an atat de asteptate de copii!

„Vrem sa fim si in preajma sarbatorilor de iarna, aproape de clientii nostri. Vrem sa le aratam ca sunt permanent importanti pentru noi. Credem ca aceasta perioada, in care toti dorim sa-i facem fericiti pe cei apropiati, este un moment bun pentru a le rasplati fidelitatea. Si ne-am gandit sa le oferim Craciunul Digi, pe care sa-l petreaca impreuna cu noi si cu familia. Inca o data, Digi este pentru familia lor!” a declarat Florin Nemes, Coordonator Marketing si PR.

Detalii despre „Tombola Craciunului Digi”, despre premiile si darurile oferite abonatilor RCS & RDS in cadrul tombolei, precum si lista completa cu castigatori, vor fi disponibile pe www.rcs-rds.ro sau la 031.400.4600.

***

RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata.

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Companie moderna, cu o experienta de 17 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii, RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Cristina Nicoara – Specialist PR RCS & RDS

E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro

Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top