RCS & RDS – reactie la declaratiile facute de Discovery prin intermediul d-ului Hollinger.

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/media / publicitate/RCS & RDS – reactie la declaratiile facute de Discovery prin intermediul d-ului Hollinger.

Scrisoarea deschisă a domnului Mark Hollinger, preşedintele Discovey Networks International, ne surprinde prin contradicţia dintre grija deosebită pentru soarta telespectatorilor, exprimată în acest mesaj şi poziţia din timpul negocierilor, când principala preocupare a reprezentanţilor Discovery era menţinerea unor tarife şi a unor venituri garantate cât mai mari.

Pentru a elimina suspiciunea de ipocrizie a acestui dublu limbaj, lansăm public îndemnul nostru adresat Discovery Networks de a crea un pachet separat care să conţină toate programele Discovery şi care să poată fi achiziţionat de către abonaţii interesaţi, la un preţ stabilit chiar de către Discovery Networks. Astfel, îngrijorarea domnului Hollinger că telespectatorii vor plăti “preţuri mari, pentru servicii pe care nu şi le doresc” nu va mai avea temei.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Ne exprimăm speranţa că toţi fanii Discovery, semnatari ai petiţiei sau nu, vor reusi să îi convingă pe reprezentanţii Discovery Networks să accepte acest demers şi astfel să le permită cât mai curând vizionarea canalelor dorite şi totodată, că domnul Hollinger nu va ignora soluţia propusă, refuzându-le telespectatorilor accesul la emisiunile promovate în scrisoare.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top