RCS & RDS reduce cu până la 70% tarifele pentru apeluri către destinaţii fixe şi mobile din Europa

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, social/RCS & RDS reduce cu până la 70% tarifele pentru apeluri către destinaţii fixe şi mobile din Europa

Începând cu luna februarie 2012, RCS & RDS a redus şi a unificat tarifele pentru convorbiri iniţiate din reţeaua sa de telefonie fixă şi mobilă către alte destinaţii fixe şi mobile din Europa, pentru majoritatea abonamentelor. De reducere beneficiază atât noii clienţi, cât şi clienţii actuali ai RCS & RDS.

Abonaţii serviciilor Digi Tel şi Digi Mobil au de-acum:

  • pentru destinaţiile fixe din Europa – un singur tarif, 2 eurocenţi/minut (2.48 eurocenţi/minut, cu TVA inclus);
  • pentru destinaţiile mobile din Europa – 3 tarife unice în funcţie de zona în care este încadrată ţara de destinaţie:
3 eurocenţi/minut

 

5 eurocenţi/minut

 

 

 

7 eurocenţi/minut

Zona 1: Austria, Franţa, Suedia, Turcia şi Cipru

 

Zona 2: Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Germania, Italia, Lituania, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Ungaria

 

 

Zona 3: Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Luxemburg, Polonia, Republica Slovacă, Elveţia, Bulgaria, Croaţia, Islanda, Macedonia

Tarifele cu TVA inclus sunt 3.72, 6.2 şi 8.68 eurocenţi.

Noile tarife nu sunt valabile pentru apeluri către destinaţiile speciale din aceste ţări.

Astfel, tarifele pentru convorbiri şi pentru apeluri primite în roaming, în Europa, devin cu până la 70% mai mici faţă de tarifele valabile anterior.

Abonamentele destinate persoanelor fizice, asupra cărora se aplică reducerile de tarife pentru apeluri în Europa, sunt abonamentele de tip Nelimitat, în valoare  de 2.48 euro (Digi Tel Fix 2 Nelimitat, Digi Tel Nelimitat, Digi Mobil Nelimitat) şi abonamentul Digi Tel Asociat în valoare de 5 lei. Preţurile conţin TVA.

Abonamentele destinate companiilor, asupra cărora se aplică reducerile de tarife pentru apeluri în Europa, sunt: cele de telefonie fixă Digi Tel Conect, cele cu telefonie fixă şi mobilă Digi Tel Grup, abonamentele cu convorbiri simultane de pe fix Digi Tel Conect Plus, abonamentele Digi Grup şi Digi Flux. Informaţii suplimentare legate de modalitatea de aplicabilitate a tarifelor asupra tuturor abonamentelor pentru companii, pot fi obţinute la numărul de telefon 031.400.6500.

Informaţii detaliate despre noile tarife sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/digi-mobil, la numerele de telefon 031.400.4600, 031.400.7777 şi *777 (apelabil din Digi Mobil) sauîn oricare dintre punctele de prezenţă ale companiei.

***

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă. RCS & RDS este o companie modernă, cu o experienţă de 15 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.

Go to Top