window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

RCS & RDS reduce tarifele in roaming si ofera preturi cu 43% mai mici fata de alte oferte de roaming

Incepand cu 1 iulie 2011, RCS & RDS va reduce tarifele valabile pentru roaming in Uniunea Europeana (UE):

–         cu 26% pentru apelurile initiate, la 0,20 Euro/minut

–         cu 19% pentru apelurile primite, la 0,09 Euro/minut.

In acest moment, compania tarifeaza apelurile initiate cu 0,27 Euro/minut si apelurile primite – cu 0,11 Euro/minut.

Tarifele RCS & RDS pentru roaming, permanent mai reduse raportat la ofertele concurente, devin acum cu pana la 43% mai mici fata de tarifele din alte retele.

Extraoptiunea roaming este valabila pentru abonamentele de voce mobila ale RCS & RDS, un avantaj suplimentar pentru utilizatorii extraoptiunii fiind si valoarea lunara accesibila a acestor abonamente. Digi Mobil este serviciul de voce mobila cu cel mai mic pret din Romania: tarifele lunare pentru acest serviciu sunt de 0 euro sau 2 euro (fara TVA). In aceste abonamente, clientii Digi Mobil beneficiaza de convorbiri nelimitate atat in reteaua mobila a RCS & RDS, cat si in reteaua fixa a companiei, Digi Tel. De asemenea, abonatii dispun de tarife foarte mici pentru apeluri in alte retele nationale – de la 0,01 Euro/minut catre alte retele fixe si de la 0,05 Euro/minut in alte retele mobile – si de tarife preferentiale pentru convorbiri in retelele Digi Mobil din Italia (0,032 Euro/minut) si din Spania (0,05 Euro/minut). Toate preturile sunt exprimate fara TVA.

Informatii despre noua modalitate de tarifare in roaming, sunt disponibile la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil), in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei sau, incepand cu 1 iulie 2011, pe site-ul companiei, la adresa http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil/servicii-optionale/roaming.

***

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Cristina Nicoara
Specialist PR RCS & RDS
E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro
Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top