Începând cu luna noiembrie, RCS & RDS, furnizorul numărul 1 pe piaţa de internet din România, va oferi abonaţilor săi internet cu viteze de până la 500 Mbps şi 1 Gbps (1000 Mbps), în abonamentele Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, în valoare de 49 lei, respectiv 59 lei, TVA inclus.

 RCS & RDS

Prin această ofertă, RCS & RDS este liderul incontestabil al vitezelor de Internet pe piaţa din ţara noastră, oferind, cu o acoperire semnificativă, internetul fix cu:

  • cea mai mare viteză de download şi de upload;
  • cel mai mic preţ pentru astfel de viteze;
  • cea mai bună acoperire la nivel naţional.

Abonamentele se adresează clienţilor persoane fizice şi pot fi oferite de către companie în reţelele sale din toată ţara, în peste 150 de localităţi, în zonele urbane, dar şi în cele periferice şi rurale, ca urmare a investiţiilor continue în noi tehnologii şi în extinderile permanente ale reţelelor de fibră optică.

“Cu această ofertă vrem să pregătim utilizatorii pentru viitor. Informaţia ajunge în dispozitivele utilizatorilor de până la 10 ori mai rapid decât până acum, iar internauţii au practic acces, în acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale şi viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 şi Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de până la 500 Mbps, respectiv până la 1000 Mbps, abonaţii Digi se conectează astăzi la viteza viitorului!”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.

Cristina Nicoară
Specialist PR RCS & RDS
E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro
Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41