REALITATEA TRANSPUSA IN EMISIUNILE ZONE REALITY

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/media / publicitate/REALITATEA TRANSPUSA IN EMISIUNILE ZONE REALITY

Liderul international in productia si distributia posturilor de televiziune tematice, Chello Zone anunta achizitionarea a trei serii noi inspirate din viata reala, care vor fi difuzate in 2012 la Zone Reality.

Emisiunea Cine crezi ca esti?, alaturi de seria a cincea a productiei Copii diferiti si Police Ten 7, o emisiunea care aduce in prim-plan actiunile politiei din Noua Zeelanda, au fost nominalizate la Premiile Bafta din Marea Britanie. Toate aceste serii provin de la compania americana specializata in productii de filme si show-uri de televiziune, Warner Bros., si urmeaza sa fie difuzate in Romania și in alte tari europene pe parcursul anului viitor.

“Aceste povesti inspirate din viata reala ofera adevarate incursiuni in istorie, medicina si in justitia penala si suntem siguri ca telespectatorii nostri se vor bucura de ele”, declara Sam Rowden, directorul de programe Zone Reality.

Cine crezi ca esti? (Who Do You Think You Are?) i-a avut ca protagonisti in seriile anterioare pe Stephen Fry, Kim Catrell, Barbara Windsor si Jeremy Irons. Aceasta emisiune ofera o perspectiva unica asupra vietii a celor mai cunoscute personalitati, care incearca sa afle cat mai multe informatii despre trecutul si arborele lor genealogic. Aducand in atentia publicului teme istorice precum imigratia, sclavia, razboaiele si Holocaustul, aceasta serie le permite telespectatorilor sa empatizeze cu protagoniștii emisiunii atunci cand aceștia din urma descopera povesti captivante din trecutul familiei lor. Cea de-a opta serie a acestei emisiuni aduce nume sonore, precum: Alan Carr, JK Rowling, Serb Coe, June Brown si altii.

Copii diferiti (Born To Be Different) este o serie emotionanta ce prezinta atat bucuriile cat si presiunile cu care se confrunta copiii care s-au nascut cu diferite dizabilitati. Emisiunea aduce pe micile ecrane povestile a sase familii care au copii ce sufera de boli grave si detaliaza experientele cu care se confrunta acestia in fiecare zi a existentei lor. De la mersul la scoala, nelinistile si presiunile de pe terenul de joaca si pana la situatiile care le pun viata in pericol și nevoia de adaptare la un stil de viata diferit, Copii diferiti dezvaluie mai presus de toate, curajul acestor micuti pregatiti sa infrunte totul pentru a duce o viata normala.

Police Ten 7 iși propune sa evidentieze eroii politiei din Noua Zeelanda si sa ofera telespectatorilor o imagine exclusivista din interiorul echipelor de politie care fac eforturi sa pastreze linistea in orase. Recuperarea de droguri și operatiunile complicate de salvare sunt doar o parte din momentele emisiunii pline de suspans si actiune. Cine se abate de la litera legii, va avea de-a face cu ei!

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:

Camelia Mitrofan

PR Manager

Chello Networks

Tel: 0318.055.821

Mobil: 0745.128.103

E-mail: camelia.mitrofan@chellocentraleurope.com

Despre Zone Reality

Zone Reality este canalul tematic de televiziune care difuzeaza programe inspirate din drame reale, cazuri de crime, fenomene stranii si misterioase. Acest post TV ofera o incursiune in viata reala a celebritatilor, dar si a oamenilor de rand printr-o serie de emisiuni impresionante si autentice, precum Femei criminale, Cine crezi ca esti? si Mistere neelucidate. Aici puteti urmari povesti emotionante si schimbari radicale de situatii in seriile Mi-ai salvat viata si Un copil nascut in fiecare minut.

Lansat in anul 1999, Zone Reality este difuzat in peste 100 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latina, India, China si Marea Britanie. El este transmis in 21 de limbi si ajunge zilnic in peste 24 milioane de case.

Zone Reality face parte din Chello Zone, o companie a Liberty Global Inc.

www.zonereality.tv

Despre Chello Zone:

Chello Zone este unul din liderii internationali in productia si distributia canalelor tematice din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia. Cu o gama diversa de posturi TV ce fac parte din categoriile – sport, filme, reality, lifestyle si televiziuni pentru copii, Chello Zone se adreseaza unui public extrem de variat.

Compania detine un portofoliu de cinci branduri consolidate: Zone Reality, Zone Romantica, Fantasy, Extreme Sports Channel si canalul JimJam pentru prescolari. Chello Zone opereaza, de asemenea, o serie de canale in regiunea EMEA, printre care se numara Outdoor Channel, Food Network si Fine Living Network in colaborare cu Scripps Networks Interactive. Impreuna cu CBS Studios International, Chello Zone a infiintat o societate mixta cu un portofoliu de sase posturi britanice de divertisment.
Canalele sale de televiziune sunt transmise in peste 160 de milioane de case, din mai mult de 100 de tari si sunt difuzate in 25 de limbi. Chello Zone face parte din Chellomedia, lider mondial in segmentul companiilor media, fiind divizia europeana de continut a Liberty Global Inc.

Pentru mai multe informatii, accesati www.chellozone.com.

Go to Top