window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Reamonn in deschidere la Aerosmith / Bucuresti / 18 iunie 2010

Reamonn revine in Romania in deschiderea concertului legendelor rock de la Aerosmith, pe 18 iunie, la Romexpo! Accesul la concert este pemis incepand cu ora 18.00.

Trupa Reamonn, arhicunoscuta fanilor din Romania pentru hiturile „Supergirl” si „Tonight” va canta in deschiderea concertului pe care cei de la Aerosmith se pregatesc sa-l sustina in premiera la Bucuresti, in luna iunie.
Trupa Reamonn vine din Germania si a luat nastere in 1998. Numele trupei il preia pe cel al solistului, irlandezul Reamonn Garvey, iar stilul muzical al grupului combina elemente de rock alternativ si folk. Componenta trupei este completata de Uwe Bossert (chitara), Mike „Gomezz” Gommeringer (percutie), Philipp „Phil” Rauenbusch (chitara bass), Sebastian „Sebi” Padotzke (clape, saxofon).
Albumul lor de debut, „Tuesday” (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa „Supergirl” a ajuns in top zece in intreaga Europa, fiind indelung difuzata. A urmat Dream No. 7, in 2001, iar in 2003, Reamonn da din nou lovitura cu „Beautiful Sky”, un album cu vanzari spectaculoase pe plan international, care a tinut primul loc in topurile din tara lor natala aproape un an. Hiturile Star si Allright extrase de pe acest album au sporit popularitatea trupei. La discografia lor se adauga albumul Raise your hands, in 2004. Doi ani mai tarziu, albumul „Wish”, cu hitul „Tonight” in poll-position, sparge din nou toate topurile si devine preferatul radiourilor si al televiziunilor de muzica.
Cel mai recent album Reamonn poarta numele trupei si a fost lansat acum doi ani, in 2008. In acelasi an, Reamonn a sustinut un concert in deschiderea discursului lui Barack Obama din fata Coloanei Victoriei din Berlin (Die Siegessule), in fata unei audiente de peste 200.000 de persoane. Ulterior cei de la Reamonn l-au numit pe senatorul Obama membru de onoare al trupei si i-au oferit inelul de membru.

Biletele la concertul Aerosmith, cu Reamonn in deschidere, pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) la pretul de 140 lei Gazon B, 190 lei Gazon A, 330 lei Golden Ring si 590 lei tribuna VIP (locuri pe scaune) Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Parteneri media: Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Sapte Seri, Libertatea, Viva, Joy, Elle, Avantaje, Popcorn, VIP, Autoexpert, FHM, Esquire, Rebus, News Outdoor, Flu.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Acasa.ro, Maximum Rock, Best Music, Metalhead, Muzicabuna.ro, Iconcert.ro, Monden.info, Okazii.ro, Eva.ro, So Fresh, Port.ro. Parteneri: Getmusic.ro, Sony Nova Music, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media. Berea Oficiala: Ciuc.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro sau accesati www.aerosmith.com.

Events Telefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro
events@events.ro
http://www.events.ro

2014-01-29T14:12:59+02:0011 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top