window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Reducerea costurilor prin controlul documentelorAgora Group a organizat vineri conferința cu tema  Document Life, la Hotelul Intercontinental din București.

Alexandru Baciu, Senior Sales Consultant, SOA&ECM, Oracle, a prezentat în deschidere soluțiile Oracle pentru content management: „Când vorbim despre cerințele clienților pentru managementul de conținut, trebuie să facem o diferență între problemele cu care se confruntă creatorii de conținut și utilizatorii conținutului. Creatorii de conținut sunt interesați de integrarea desktop, managementul meta-datelor, controlul versiunilor și a proceselor de control al aprobării documentelor. Utilizatorii de conținut sunt însă interesați de accesul către conținutul relevant pentru munca lor, fie el prin integrare cu o soluție business sau prin acces la un site web”.

Printre soluțiile HP de optimizare a proceselor de business bazate pe documente se numără soluțiile de printare hardware, consumabilele, serviciile. Cristian Gîlmeanu, Head of IPG Managed Enterprise Services, HP România, a pus accentul pe valorile HP în ceea ce privește optimizarea proceselor: reducerea costurilor prin simplificarea design-ului documentelor și un consum mai mic de hârtie, creșterea vitezei de răspuns a proceselor de business ușurând astfel munca departamentelor de marketing și îmbunătățirea experienței de printare.

Florin Grigore, OPS Consultant Konica Minolta, a scos în evidență importanța printării securizate vorbind despre aplicațiile pentru procesele standard: captura și distribuția de documente, managementul documentelor, conectivitatea, accounting, securitate și control și managementul echipamentelor.

Mihai Ciobanu, Product Marketing Manager Xerox Romania și Bogdan Ghețău, Office Solution Production Specialist Xerox Romana, au vorbit despre provocările companiilor în managementul documentelor: pratajarea informației cu mai multe grupuri, protejarea documentelor confidențiale, procesare documentelor și obținerea automată a informațiilor, rutare și editare electronică, invulnerabilitatea informațiilor digitale în situații de forță majoră.

În încheiere, Mihai Jumugă, Consultant IT Class IT Outsourcing, a prezentat soluții de print control pentru companii. Acestea reduc costurile de print ale unei companii cu până la 20% lunar și oferă control atât asupra volumului de documente printate, cât și al securității documentelor și a informațiilor printate. “Soluțiile de print control au și un beneficiu extins: reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător”.
Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: Softline International, CIO Council, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferințele de Tehnologie Agora

Conferințele de Tehnologie Agora reprezintă o suită de manifestări menite a prezenta soluții concrete pentru administrația publică centrală și/sau instituțiile financiar-bancare, telecom, utilități și marile companii. Conferințele de Tehnologie Agora sunt organizate în București și se adresează factorilor de decizie și directorilor IT din marile corporații.

Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Go to Top