window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • CFR Călători
CFR CălătoriCFR Călători asigură legături directe cu trenul spre multe destinaţii turistice din România. Pasagerii își pot planifica, la prețuri accesibile, excursii de weekend din marile orașe: București, Craiova, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov, Suceava etc spre zonele turistice – Valea Prahovei, Băile Herculane, Călimănești, Buziaș, Șuncuiuș, Tășnad, Rupea, Sighișoara, Băile Tușnad, Cacica, Vatra Dornei etc. – din proximitatea centrelor urbane.
Mai jos sunt prezentate câteva variante de rute turistice și tarifele aferente pentru finalul de săptămână, prin oferta Bilet de weekend. Cu această ofertă aveţi posibilitatea de a călători cu reduceri de până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tren, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4).
Exemple TARIFE cu oferta Bilet de weekend, click pe linkul:
https://docs.google.com/document/d/1ewgn6xkCM_1auQXk_d4CktZU3n9UHNeCfOg71BRJNOc/edit?usp=sharing

Pentru călătoriile individuale între Sinaia şi Braşov în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, CFR Călători acordă reduceri între 31% şi 56% la bilete,  (reducerile nu se pot pot cumula).

 
CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!
***
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.
2015-06-05T13:34:52+03:0005 iunie 2015|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , , |
Go to Top