window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Reduceri de sezon la biletele pentru concertul YANNI

 Reduceri de sezon la biletele pentru concertul YANNIS-a deschis sezonul reducerilor masive, iar Asociatia Culturala Maria Domina nu face exceptie de la regula si vine in intampinarea clientilor cu oferte de nerefuzat. Incepand de vineri,  18  ianuarie 2013, fanii mult indragitului artist Yanni pot profita de o reducere substantiala la achizitionarea biletelor pentru concertul artistului ce se va desfasura pe 30 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

 Cumparatorii vor beneficia de un discount de 35% din tariful/bilet afisat initial, diferenta fiind suportata de catre organizatorul concertului, Asociatia Culturala Maria Domina. Promotia este valabila pentru toate categoriile de loc si se adreseaza tuturor clientilor care vor accesa sistemul online www.vreaubilet.ro dar  si  acelora care vor opta pentru unul dintre punctele de vanzare ale retelei Vreau Bilet deschise la  Unirea Shopping Center Etj.2 (aripa centrala), magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu si  Sala Palatului.

Preturile biletelor pentru concertul Yanni vor fi actualizate (- 35%) si vor fi disponibile astfel:

Golden VIP – 780 lei (prêt vechi – 1200 lei);

VIP – 585 lei (prêt vechi –  900 lei);

Cat. I – 390 lei (prêt vechi – 600 lei);

Cat.II – 260 lei (prêt vechi – 400 lei);

Cat.III – 130 lei (prêt vechi – 200 lei);

Cat.IV – 105 lei (prêt vechi – 150 lei).

Dupa succesul inregistrat in anul 2011 la Bucuresti in prezenta celor peste 6000 de spectatori,  Yanni revine in Romania in cadrul turneului „World Without Borders 2013” cu un concert senzational ce se va desfasura in aceasta primavara la Sala Palatului din capitala.  Toti cei  care iubesc ritmurile create din suflet, asa cum numai Yanni stie, sunt invitati pe 30 martie pentru a-si delecta simturile cu un balsam muzical creat de maestru. Supranumit magicianul sufletului, Yanni va crea o atmosfera afectuoasa, in compania orchestrei sale formata din maestri ai instrumentelor, oferind astfel un spectacol incredibil, plin de viata, ovationat de fiecare data.

Yanni, pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume si hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarata explozie de pasiune si talent, oferind auditoriului o experienta muzicala desavarsita. Chiar si acum, la trei decenii de cariera plina, compozitorul declara ca se afla “in permanenta in cautarea urmatoarei etape a evolutiei sale, caci dedicandu-si atatia ani acestei arte, e obligatoriu sa o mentii, sau cel putin sa te autodezvolti tu, ca si artist”.

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar si drept compozitor desăvârsit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” in 1992, urmând “In My Time” in anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de Patinaj, Jocurile Olimpice şi ABC News. Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de „contemporan instrumental“.

 

@ 30.03.2013 de la ora 19:00

@ Sala Palatului

Go to Top