window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CFR Călători

Copiii de până la zece ani şi elevii din clasele 0-12 beneficiază de unele dintrecele mai atractive reduceri la călătoria cu trenurile CFR Călători spre orice destinaţie din România.

Copiii de până la zece ani beneficiază de o reducere de50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua.  Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat.
Pentru grupurile de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, se acordă o reducere de 50% la trenurile  InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor(1 persoană la 10 copii).
Reducerile pentru copiii de până la zece ani se acordă în cazul călătoriilor simple şi se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online.
Reamintim că elevii din clasele 0 – 12 beneficiază conform legislaţiei în vigoare, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.
Cardul TRENPLUS permite cumpărarea de bilete, timp de 1 an, pe orice rută, cu orice rang de tren, clasa I-a sau a II-a, cu o reducere de 25%. Posesorii cardului care achiziționează bilete online beneficiază și de reducerea suplimentară de 5%.
 
Cardul TRENPLUS poate fi procurat de către călătorii de toate vârstele de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie. Pentru intrarea în clubul posesorilor de Card TRENPLUS, este necesarădoar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descărcat și pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat- vezi aici).
Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.
 
În tren, călătorul este obligat să prezinte împreună cu biletul şi Cardul TRENPLUS în baza căruia a fost emis biletul, precum şi un act de identificare cu poza şi CNP (CI/BI/paşaport).
Aceste reduceri sunt supuse unor termene şi condiţii, care sunt disponibile  pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Tarife si Oferte Naţionale.
Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale
Go to Top