window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Reference France in Romania, prin Professional Cosmetics Shop

Professional Cosmetics Shop aduce in premiera in Romania gama de produse cosmetice profesionale luxuriante pentru ingrijirea pielii Reference France.

Reference France este gama de referinta a companiei franceze Beaute Club International, creatoare de produse cosmetice profesionale naturale. Produsele trateaza cu eficacitate maxima probleme pielii fetei si corpului, inclusiv cele legate de epilare. De exemplu inrosirea si iritarea pielii dupa epilare, sau cresterea firelor de par in piele.

Cremele pentru ingrijirea pielii Reference au texturi bogate si catifelate, fiind la fel de placute pe cat sunt de eficiente. Gradul inalt de eficienta provine din multitudinea ingredientelor active naturale folosite pentru fiecare produs in parte, cum sunt: ceaiul verde, algele marine, uleiul de transafir, uleiul de Avocado, untul de Shea, uleiul de migdale dulci, glicerina vegetala si altele. Anumite produse din gama Reference, cum sunt mastile pentru ingrijirea tenului din fructe sunt atat de naturale incat s-ar putea manca.

Fiecare produs raspunde cu acuratete si precizie problemelor specifice tipului de piele pentru care a fost creat, fiind rezultatul unor studii aprofundate realizate de specialisti in domeniu pe parcursul mai multor decenii. Inca din anul 1985 Beaute Club International s-a consacrat ca un adevarat designer de produse cosmetice profesionale naturale, ale caror principii active sunt bazate pe expertize elaborate de Marie Pierre Godeaux si echipa sa specializata in terapii naturiste si aromoterapie.

Gama Reference France a fost dezvoltata incepand cu 1986, in prezent fiind utilizata cu succes in saloanele de lux din nenumarate tari: Norvegia, Suedia, Australia, Marea-Britanie, Japonia, Spania, Portugalia, Maroc, Rusia, Danemarca, Orientul Mijlociu, si altele.

Acum, gama Reference France este disponibila si in Romania prin Professional Cosmetics Shop – unic importator.
Pentru detalii despre produsele Reference puteti vizita magazinul online de cosmetice profesionale www.ProfesionalCosmetics.ro
Pentru colaborari, saloanele si distribuitorii ne pot contacta la adresa de e-mail comenzi@profesionalcosmetics.ro

Professional Cosmetics Shop
comenzi@profesionalcosmetics.ro
http://www.ProfesionalCosmetics.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top