Al treilea sezon al emisiunii de satiră debutează luni, 8 octombrie, de la ora 22.00 pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

În primul episod, Viorel Dragu și Sorin Pârcălab iau la bani mărunți subiectul referendumului și  „rezolvă” conflictul dintre cele două tabere, „împăcând și capra, și misionarul”. „Coaliția pro familie latră că homosexualii n-ar trebui să se căsătorească, că apoi ajung să se pupe pe stradă. Ce zic copiii părinților din familii tradiționale, șocați de doi bărbați care se sărută pe stradă? Soluția este să obligăm homosexualii să se căsătorească, pentru că – e foarte logic – care-s oamenii care se sărută cel mai puțin pe stradă? Oamenii căsătoriți! Plus că așa îi vindecăm și de homosexualitate, pentru că nu mai faci sex după ce te căsătorești. Ești asexuat și devii asoț”, tranșează problema Sorin.

Și cei din tabăra opusă trebuie să lase de la ei:  „Unde cedează comunitatea gay? Se îmbracă prea frumos, homosexualii au niște gusturi incredibile. Cum îi explici tu copilului când ești cu el pe stradă și el vede un om îmbrăcat impecabil? Nu doar atât, ci și cunoaște numele hainelor pe care le poartă: cardigan! Eu nu știu ce am zis”, declară Sorin.  „Îl vede copilul și întreabă de ce omul ăla e muuult mai bine îmbrăcat ca tine. Nu te simți prost? În condițiile în care tu te-ai chinuit să asortezi șapca cu tricoul și șosetele! Așa că trebuie să se îmbrace tradițional comunitatea gay: ie, ițari, clop”, conchide Sorin, secondat de Viorel, care susține ferm și cauza opincilor.

Invitatul special din primul episod este rapper-ul Vlad Dobrescu.

O emisiune 100% autohtonă

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

 Premiera emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu are loc pe 8 octombrie, ora 22:00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea