window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Regizorul Alex Ceausu deschide joi pub-ul unde ai ocazia sa dansezi cu Al Pacino , Monica Bellucci, Brad Pitt, Robert de Niro si multi altii.

Regizorul Alex Ceausu deschide joi pub-ul unde ai ocazia sa dansezi cu Al Pacino , Monica Bellucci, Brad Pitt, Robert de Niro si multi altii

PUB-ul situat în centrul Bucurestiului ( Piata Rosseti) este decorat cu elemente ce apartin domeniului cinematografic. De la poze cu peste 200 de actori si regizori celebri pâna la aparate de proiectie, pelicule foarte vechi si chiar si o pianina de pe vremea filmelor cu Charlie Chaplin.

„Împreuna cu prietenul meu foarte bun, Alex Piscunov de la trupa Zero, am pornit într-o alta aventura care ne-a captivat mai mult pe zi ce trecea. Am reusit sa amenajam localul exact cum am simtit si cum ne place noua si cred ca am reusit sa transmitem locului încarcatura noastra artistica.

Cinema Pub înseamna de acum muzica live, proiectie de filme mute, stand up comedy, Karaoke, petreceri pâna dimineata cu prietenii si multe altele” a declarat Alex Ceausu (Ador Media).

2014-08-25T14:24:08+03:0024 ianuarie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top