window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Reincepe stagiunea la Teatrul de pe Lipscani!

Conferința “TEATRUL VIITORULUI”, sustinuta de DAN PURIC, urmata de spectacolul “ROYAL FASHION”

 

Traim intr-o lume urata. Iti propun sa o refuzi si sa nu crezi in ea , oricat de tare ar vrea sa se impuna. Asa cum am putut, am facut o insula de libertate si de frumos sufletesc.

Te astept sa vii sa o vezi!

Si poate, dimpreuna, intro zi, vom face o alta tara.”

 

 

“CHERCHEZ LA FEMME!”(duminică, 7 OCTOMBRIE, orele 19.00) unul dintre noile spectacole ale Companiei. Conceput de tanarul actor si regizor, Petrica Voicu, spectacolul “Cherhez la femme!” combina comicul si dramaticul intr-un mod miraculous, specific teatrului nonverbal. (Coregrafia;Nadejda Dimitriu; costumele și scenografia:Alina Crăciun și Anca Cernea; light design:Ilina Pepine; Distributia: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaș, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici.)

 

NECUVINTE(Joi, 11 oct. orele 19.00) o comedie spumoasa care trece, fara menajamente, de la fragilitate la grotesc, intr-un joc cu har si comic fascinant. “Necuvinte” este o varianta pe care tinerii actori o propun, la kitsch-ul cultural, „fast-life”-ul pe care il traim, zgomotul cotidian care  ne tine departe de noi insine. (Cu: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu. Scenariul si regia: Adrian Nour)

CONFERINTA cu DAN PURIC „Teatrul viitorului”, sambata, 13 oct, ora 19.00,  urmata de spectacolul “ROYAL FASHION”

Luna aceasta mai puteti vedea la Teatrul de pe Lipscani: FLUTURI SI OAMENI (duminica, 14 oct., ora 19);NOI (joi, 18 oct., ora 19)

ROMANIA.INCHIS PENTRU INVENTAR(sambata, 20 oct., ora 19)

Conferinta Dan Puric „Teatrul viitorului„, urmata de spectacolul aniversar “5 ani de “RENCONTRES” (sambata, 27 oct., ora 19).

  • Rezervari bilete si informatii la tel:

 021 315 89 80 / 0761 319 819.

 

  • Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

 

 

Va asteptam si toamna aceasta, la Tetrul de pe Lipscani, in noua  stagiune!

 

 

Ivana Iancu

 

Director de Comunicare

www.companiadanpuric.ro

pr@companiadanpuric.ro

0744331358

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top