Reinert lanseaza gama „Felii Fine”, inovatie in randul procesatorilor din Romania

In luna lui Martisor, Reinert si-a propus sa-si surprinda consumatorii prin lansarea pe piata a gamei „Reinert Felii Fine”, o gama premium de preparate din carne ce nu are in componenta sa alergeni precum: soia, lactoza si gluten.

Gama „Reinert Felii Fine” cuprinde opt articole care se evidentiaza prin:
• retetele premium, in componenta carora au intrat ingrediente atent selectionate si de cea mai buna calitate;
• grija pentru consumatorii produselor fara agenti alergeni (fara soia, lactoza si gluten);
• estetica prezentarii, modul in care feliile foarte fine sunt asezate in caserola, dar si design-ul minimalist al ambalajului ce ofera rafinament si delicatete in acelasi timp.

„Ideea acestei noi game a pornit de la dorinta de inovatie si de crestere a competitivitatii produselor noastre, pe piata preparatelor din carne, cu scopul final de a veni in intampinarea dorintelor consumatorilor nostri”, a declarat Roland Verdev, Director General Vanzari Grup Reinert.

Desfasurarea de forte implicate in realizarea acestui proiect a fost impresionanta, toate departamentele din cadrul companiei fiind dedicate in procesul de concretizare a ideii, iar importante resurse materiale si de timp au fost alocate. Special pentru acest proiect a fost achizitionata o noua linie de productie ce permite obtinerea feliilor foarte fine si modul deosebit de asezare a acestora in caserola, caracteristici ce ofera unicitate gamei.

„In procesul de creatie a design-ului de ambalaj s-a urmarit creionarea unei imagini unitare la raft a brand-ului Reinert, pe piata internationala, unul din elementele comune fiind pictograma sigiliului „Familia Reinert-Traditie din 1931″ cu rolul de a atesta garantia calitatii produselor noastre certificata de experienta Grupului Reinert ce vine cu o traditie de mai bine de opt decenii in industria preparatelor din carne. In acelasi timp se identifica si elemente ce atesta particularitatile fiecarei piete in parte, in acest sens pe ambalajele articolelor produse in fabrica din Romania apare pictograma „Produs in Romania”, atestand originea autohtona a acestor articole” ,a declarat Paula Somesan, Director Marketing Reinert Romania.

Eticheta informationala vine deasemenea in sprijinul comunicarii complete catre consumatori oferind pe langa lista de ingrediente, valori nutritionale si ponderea acestora in consumul de referinta al unui adult obisnuit.

„Din faza de ideea a proiectului am decis ca gama „Reinert Felii Fine” va fi o gama de articole premium ce acopera o sortimentatie diversa de salamuri crud-uscate, sunci fierte si salamuri fierte ce nu contin agenti alergeni cum sunt soia, gluten si lactoza. Pentru a comunica acest lucru consumatorilor am ales o modalitate facila, si anume, pe eticheta am integrat pictogramele care atentioneaza asupra acestor agenti alergeni precum si informatii referitoare la continutul de carne.” a declarat Florenta Dobrin, Director Executiv Reinert Romania.

Primele trei produse din gama „Felii Fine” au fost lansate in piata la sfarsitul lunii februarie si fac parte din categoria salamuri crud-uscate:
– Salam Banatean premium 100g, feliat;
– Salam Ardelenesc premium 100g, feliat;
– Salam cu carne de curcan premium 100g, feliat (nu contine carne de porc).

Toate cele opt articole din gama „Felii Fine” se vor distribui la nivel national prin intermediul retelelor internationale de magazine, astfel incat toti consumatorii care apreciaza preparatele din carne sa se poata bucura de ele.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre va invitam sa ne vizitati pe https://www.facebook.com/Reinert.Romania, pagina pe care puteti sa lasati si impresiile voastre legate de produsele noastre.

Despre H&E REINERT

La inceputul anului 2007, Grupul Reinert inaugureaza fabrica de mezeluri de la Feldioara, Jud. Brasov, H&E Reinert Romania, aceasta fiind prima fabrica pe care producatorul german o deschide in afara granitelor tarii de origine. Scopul companiei H&E Reinert este de a oferi consumatorilor produse de calitate, iar in acest sens fabrica de la Feldioara este certificata: ISO 9001: 2008 si IFS – High Level.

Calitatea superioara a mezelurilor REINERT este rezultatul unui nivel inalt de control al igienei si al selectiei atente a ingredientelor utilizate. Pe parcursul celor 7 ani de cand fabrica din Romania a fost deschisa, Reinert a reusit sa isi creeze un renume in segmentul mezelurilor premium consolidat de recunoasterea consumatorilor. Fiecare gama de mezeluri se face remarcata printr-un ambalaj special si design atractiv, care completeaza gustul savuros al produselor dedicate celor mari, dar si celor mici.

H&E Reinert Romania
Brasov, DN 13, Km11, Loc Feldioara
Telefon: 0268-301000/ 0268-301008
https://www.facebook.com/Reinert.Romania