Relationship status party – petrecere caritabilă – SMILE

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Relationship status party – petrecere caritabilă – SMILE
  • Relationship status party - petrecere caritabilă - SMILE

Relationship status party - petrecere caritabilă  - SMILEMarti, 11 decembrie, începînd cu orele 21:00, Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine organizează, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, petrecerea caritabilă Relationship Status Party, eveniment ce va avea loc  în  clubului Mojo (strada Gabroveni, nr. 14).

Campania umanitara “SMILE” se află la cea de-a XV- a ediție, și, de această dată,  îsi propune să vină în spijinul copiilor și bătrânilor aflați în grija Ansamblului Social Creştin Măgurele, respective Casa de Copii Iosiv şi Căminul de Bătrâni Iacov-Corina. Toate încasările obținute de pe urma vânzării biletelor pentru petrecere vor fi folosite exclusiv pentru cadourile ce vor aduce zîmbetul pe chipul celor ce se află într-o situație mai mult decât nefericită.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Joi, 27 noiembrie, voluntarii ASLS au dat startul campaniei. Studenții au fost încurajați să le facă o vizită  la infodesk-urile din sediile Facultății de Limbi și Literaturi Străine -Edgar Quinet nr.5-7 și Pitar Moș nr. 7-13 , unde, în schimbul unei donații constând în bani sau jucării, rechizite, articole vestimentare, au fost răsplătiți cu obiecte handmade, ceai cald, dulciuri și fructe.

ASLS promite o petrecere de neuitat, presărată cu surprize și momente artistice pe gustul tuturor. Participanților li se vor da la intrare brațari ce vor fi disponibile în trei culori, conform statusului “facebook-ian”: rosu pentru cei ce sunt “commited”, galben pentru cei ce spun “it’s complicated”, iar verde pentru cei “single”.

Printre cei ce vor încânta publicul prezent la eveniment  se numără trupa formată din Anca Mitrache și Alin Farcaș, artistul Viky Red, dar și alți invitați  surpriză.

Biletele se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 și Pitar Moș 7-13 în intervalul orar 12:00-16:00, sau de la intrare, în seara evenimentului contra sumei de 10 lei (in  preț este inclusă și brațara).

Detalii se găsesc pe : www.facebook.com/ASLSRomania , www.asls.ro, Smile

Use your smile to change the world! :)

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top