window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Repere pentru comunitate la primul Agile Tour in RomaniaAgora Group a organizat impreuna cu 3 Pro-Lab Consulting prima conferinta Agile Tour din Romania. Evenimentul s-a bucurat de participarea a 6 speakeri de renume in miscarea Agile si de peste 130 de invitati.

„Agile Tour este cea mai mare conferinta pe acest subiect, cu o traditie de peste 3 ani, si care a fost organizata in 2011 in peste 71 de orase din 21 de tari. Anul acesta a avut loc Agile Tour pentru prima oara in Romania, conferinta fiind organizata la Bucuresti din initiativa organizatiilor locale, a sponsorilor si cu sprijinul international primit din partea Agile Tour Board. Misiunea Agile Tour este de a crea lideri de opinie si interes general pentru Agile in toate regiunile lumii cu scopul de a genera o comunicare masiva despre Agile si impactul sau asupra lumii profesionale”, a declarat Nicolae Giurescu, Manager 3 Pro-Lab Consulting.

In cadrul conferintei invitatii au putut afla de la elemente introductive, influen’e, pana la probleme intampinate si solutii propuse in implementarea Agile. Un lucru deosebit este faptul ca ei au avut ocazia de a afla amanunte si intamplari interesante din experienta profesionistilor prezenti la eveniment de pretutindeni, sa impartaseasca opinii si sa dezbata pe marginea diferitelor tematici Agile.

Prezentarile s-au axat pe Start-ups in domeniul Agile, procese de imbunatatire SCRUM, implicarea Agile in eficientizarea proceselor de business, calitate, testare si posibili factori de esec in implementare, discutiile fiind sustinute de catre Marina Shalmon, VP of the Agile New England Chapter of ACM, Canada & Director of Engineering at ROAM DATA, Mircea Puiu, SCRUM Master Stefanini Techteam Akela, Romania, Luciano Guerrero, President Procesix Inc, Canada, Ralph Jocham, Manager Effective Agile, Elvetia, Ladislau Szilagyi, Manager EuroQST (European Quality Software Trainings), Romania, si Radu Davidescu, Agile team architect, facilitator, coach and Scrum Master at Objects Data, Romania.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul Agile Alliance, W4, a sponsorului Incrys și a partenerilor media: WorldIT.ro, Scriucod.ro, OSN.ro, MyJob.ro, Ziare.com, HIT.ro, Business24.ro, Open Agile Romania, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, mediaIQ, PR Wave si PR Wave Directory. Alti parteneri: SoftLIne International, Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro si www.byblos.ro .

Despre 3 Pro-Lab Consulting

3PRO-LAB Consulting SRL a fost infiintata in 2006 pentru a satisface nevoile tot mai mari pentru consultanta specializata, evaluarea conformitatii si formare profesionala in domeniul de imbunatatirii proceselor de dezvoltare de software.

3PRO-LAB Consulting SRL este prima companie romaneasca ce ofera consultanta de specialitate pentru implementarea CMMI-DEV v1.2 conforme cu procesul. Consultantii companiei au acumulat expertiza in domeniu de peste 10 ani de lucru cu companii din Statele Unite ale Americii si Canada.

Detalii pe http://www.3pro-lab.ro/ .

Go to Top