window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Restrictii de circulatie cu ocazia Bucharest International Marathon

În data de 6 octombrie circulația se va închide de la ora 8,00 pâna la ora 14,00 pe Bd. Unirii între Piața Constituției și intersecția cu Regina Maria, doar pe sensul către Piața Unirii. Competițiile pentru copii vor avea loc între orele 10,00 și 12,30.
În data de 7 octombrie circulația se va închide începând cu ora 5,00 pâna la ora 17,00 pentru amenajarea traseului, iar competițiile au loc între 9,00 și 16,00 pe traseul : Piaţa Constituției, Bd. Libertații, întoarcere la Piața Coșbuc, Bd. Libertății, dreapta pe Bd. Unirii spre magazinul Unirea, intersectarea cu Bd. Brătianu, continuare pe Bd. Unirii până la Piața Alba Iulia, continuare pe Bd. Decebal până la  Piața Muncii, înainte pe Bd. Basarabia până la intersecția cu Bd. Chisinău, întoarcere pe Bd. Basarabia până la Stadionul Național, intrare în parc și înconjurarea Stadionului Național – Național Arena, revenire pe Bd. Basarabia, Piața Muncii, continuare pe Bd. Decebal spre Piața Alba Iulia, continuare pe Bd. Unirii până la Piața Unirii, intersectarea cu Bd. Brătianu, continuare pe Bd. Unirii până la Piața Constituției, dreapta pe Bd. Libertății, dreapta pe Bd. Națiunile Unite, până la Bd. Brătianu, întoarcere 180 grade la stânga pe Splaiul Independenței până la Calea Victoriei, urcare pe Calea Victoriei până la Teatrul Odeon, întoarcere 180 grade la stânga cu coborâre pe Calea Victoriei până la Splaiul Independenței, dreapta pe malul Dâmboviței până la Podul Știrbei Vodă, stânga – traversarea podului spre Bd. Eroilor, stânga pe Splaiul Independenței până la Bd. Libertății, cu deplasare dreapta pe Bd. Libertății până  în Piața Constituției.
În 7 octombrie vor avea loc urmatoarele competiții cu start la 9,30: maraton 42 km, semi-maraton 21 km, stafeta de 4×10 km – care se desfăsoară pe traseul descris anterior și cursa populară de 3,5 km care se desfășoară pe străzile  din jurul Palatului Parlamentului, respectiv Bd. Libertății, Calea 13 Septembrie, strada Izvor, Bd. Națiunile Unite, între orele 9,30 și 11,30.

2012-10-04T18:11:15+03:0004 octombrie 2012|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top