window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

 În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în seara zilei de miercuri, 10 iulie 2013, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru buna desfăşurare a Supercupei României 2013, pe Stadionul Naţional Arena.

 Astfel, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 14:00, pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B.
De asemenea, de la ora 17:30, traficul rutier va fi restricţionat pe bd. Pierre de Coubertin între şos. Iancului şi intrarea în stadion, pe str. Vatra Luminoasă  între şos. Mihai Bravu şi bd. Pierre de Coubertin, precum şi pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B.
Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute până la defluirea totală a spectatorilor.

Rute ocolitoare:
– şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;
– bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chişinău – bd. Pantelimon.

 Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon  021.9544.

Restrictii rutiere la  Supercupa României 2013

Go to Top