window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Resuscitam pixelii morti! Cumpara fara griji monitoare sau televizoare LCD! Comertul online devine sigur cumparand de la SigmaNET!

Zero pixeli morti la televizoarele si monitoarele LCD cumparate de la SigmaNET! Incepand de astazi, 15.06.2010, SigmaNET iti inlocuieste pe loc monitorul sau televizorul cu pixeli morti, defecti. Cumparand de la SigmaNET monitoare sau televizoare LCD vei putea cere inlocuirea produselor care au pixeli morti. Acestea vor fi schimbate pe loc cu produse noi, in limita stocului, in maxim 48 de ore, timp necesar aprovizionarii si livrarii.

„Asa cum anuntam saptamana trecuta, SigmaNET lanseaza in aceasta vara mai multe servicii menite sa estompeze parte din temerile pe care vizitatorii nostri le au in a cumpara online. Astazi lansam al doilea serviciu, dedicat monitoarelor si televizoarelor LCD care au pixeli morti.”, declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET. „Desi nu este vina comerciantului online ca unele produse ajung la client cu defecte de fabricatie, tocmai pentru a inlesni luarea deciziei de cumparare in mediul online, care nu permite in general vizionarea produsului vandut, am luat decizia de a schimba monitoarele si televizoarele LCD cu pixeli morti care ajung la clientii nostri in aceasta stare, si sunt apoi raportate departamentului nostru de service in 24 de ore de la primirea coletului”, mai declara Bogdan Socol.

Astfel, incepand cu data de 15.06. 2010, clientii SigmaNET care ridica televizoarele sau monitoarele LCD din showroom-ul nostru, din Str. Stirbei Voda nr 160-162, vor putea testa si cere inlocuirea pe loc, in momentul receptiei produsului, daca acestea au pixeli morti, indiferent de faptul ca producatorii cer un numar minim de la 4 la 16 pixeli morti. Tot incepand cu aceeasi data, si clientii nostri din provincie vor putea face acelasi lucru, raportandu-ne ecranele LCD cu pixeli morti in termen de 24 de ore de la primirea coletului, noi urmand apoi sa procesam cererea de inlocuire a monitorului sau televizorului defect in cel mai scurt timp. Astfel, dupa primirea LCD-ului cu pixeli morti (DOA – dead on arrival, defect de fabricatie semnalizat la prima punere in functiune in termen de 24 de ore), SigmaNET va livra catre client in maxim 48 de ore un alt LCD, inlocuind pe cheltuiala companiei produsul defect.

„Desi producatorii fac eforturi in a livra produse bune, functionabile, odata cu cresterea numarului de LCD-uri fabricate au crescut si numarul de erori ce pot apare, iar marii producatori au stabilit standarde internationale la care respectivele ecrane LCD se schimba. Aceste standarde prevad inlocuirea monitoarelor cu pixeli defecti incepand cu 4 si terminand cu aproximativ 16 pixeli morti. Noi vrem sa dam pozibilitatea si clientilor care sunt in provincie sa scape de teama ca odata pornit monitorul sau televizorul LCD el nu va functiona la capacitate de 100%. Clientii nostri din Bucuresti verifica de doi ani de zile monitoarele LCD in showroom-ul nostru, si am decis ca trebuie sa oferim aproximativ acelasi serviciu si celor din provincie, care nu se pot deplasa la sediul nostru”, declara Bogdan Socol.

Incepand cu data de 15.06.2010 si clientii din provincie pot verifica monitoarele si televizoarele LCD la punerea in functiune, si daca in termen de 24 de ore de la primirea coletului cu produsul se constata pixeli morti, SigmaNET va inlocui in cel mai scurt timp ecranul LCD defect. Detalii legate despre acest serviciu accesibil tuturor clientilor SigmaNET, despre modul efectiv de punere in practica, despre produsele asupra carora se aplica, gasiti aici: www.sigmanet.ro
Comertul online devine sigur cumparand de la SigmaNET!

Elena Boeru
Manager Marketing/Pr
promo@sigmanet.ro
http://www.sigmanet.ro

2014-01-29T15:03:56+02:0015 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top