window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

REVISTA FLACARA PREMIAZA EXCELENTA / Bucuresti / 25 octombrie 2010

Trustul de presa Publicatiile Flacara si Fundatia Premiile Flacara organizeaza Gala Premiilor Flacara, editia 2010 by Loteria Romana, cele mai vechi si mai cunoscute distinctii din presa romaneasca, oferite pentru realizari semnificative in opt domenii: literatura, teatru si film, muzica, arte plastice, stiinta, jurnalism, sport si management. Cu aceeasi ocazie se decerneaza Marele Premiu Flacara, unei personalitati reper pentru poporul roman.

De-a lungul timpului, revista Flacara a premiat peste 400 de personalitati, oameni care reprezinta adevarata enciclopedie a valorilor Romaniei contemporane. Oameni esentiali. Oameni puternici. Oameni care au modelat istoria si cultura unei natiuni.

Laureatii Galei Premiilor Flacara, editia 2010 by Loteria Romana sunt:

Literatura Radu Cosasu
Teatru Si Film Dragos Bucur
Muzica Mircea Tiberian
Arte Plastice Daniela Fainis
Stiinta Daniel David
Jurnalism Catalin Stefanescu
Management Alina Marinescu
Sport Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi
Marele Premiu Flacara Ivan Patzaichin

In cadrul Galei, GeoTop 2001 va primi trofeul calitatii Fierul de Cristal.

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc luni, 25 octombrie, in Sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti, incepand cu ora 19:30. Evenimentul va fi transmis in direct de catre postul tv N24PLUS.

Gala Premiilor Flacara editia 2010 a fost posibila datorita sponsorului principal Loteria Romana. Parteneri: Ballantines, Pietroasa, Malta Travel, USAMV, Oglinda Nemes Voicu, Gala Catering, ASA, Flacara, N24PLUS, Radio Romania, Jurnalul National, Romania Libera, Gazeta Sporturilor, Gazeta de Sud, Curierul National.

Publicatiile Flacara, trust de presa infiintat in 1991, editeaza, printre altele, doua titluri cu o vechime semnificativa in presa romaneasca, Flacara ( fondata in 1911) si Rebus (infiintata in 1931). Pornind de la experienta acumulata in timp, in 1997 a fost creata Fundatia Premiile Flacara al carei scop este sa initieze si sa sustina activitati de identificare, de evidentiere, de rasplatire si de promovare a celor care au realizari culturale, stiintifice, artistice, sportive etc. O personalitate poate fi incununata cu Premiul Flacara o singura data! Premiul consta in diploma si bani.
Totodata, din 1998 se decerneaza si MARELE PREMIU FLACARA, unei personalitati-reper pentru Romania. Primul laureat al acestui Premiu a fost Regele Mihai. Au urmat: Nicolae Balota, Ion Irimescu, Victor Rebengiuc, Neagu Djuvara, Gheorghe Hagi, Maia Morgenstern, Liviu Ciulei, Marcel Iures.
Juriul este format din membri ai Fundatiei, redactori si colaboratori ai revistei Flacara.

Grupul Publicatiile Flacara are n portofoliu, peste 20 de titluri: lunare (Flacara, Rebus, Rebus de Buzunar, Horoscop de Buzunar, Sudoku de Buzunar, Integrama de Buzunar, Retete de Buzunar, Rebus Bis, Rebusache, Integrame & Sudoku, Rebus & Sudoku), anuale, bianuale si trimestriale, majoritatea din categoria de divertisment, care asigura editurii pozitia de lider pe piata publicatiilor de profil. Impreuna, publicatiile Flacara sunt citite lunar de peste 1,5 milioane de cititori.

Pentru detalii si informatii, va stam la dispozitie la coordonatele de mai jos.
Corina Anghel
Director Marketing&Comunicare
corina.anghel@publicatiileflacara.ro
corinadana@gmail.com
GSM: +40755077080
GSM: +40729953997
www.publicatiileflacara.ro
www.revistaflacara.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top