Revista Sticlei este singura publicație care pune în lumină acest material  – Sticla – care a început să joace un rol tot mai important în viața noastră, fie că vorbim despre proiecte arhitecturale, rezidențiale, obiecte sau alte aplicații.

Cu acest proiect ne propunem să arătăm modalitățile infinite prin care sticla se poate integra în căminul sau proiectul vostru și cum va transforma spațiile, făcându-le mai deschise, mai fluide, mai transparente, dar nu în ultimul rând mai luminoase.

Revista Sticlei va fi exclusiv în online, va avea curând și o secțiune în limba engleză, ceea ce înseamnă că audiența nu are limite și frontiere, precum sticla.

Pe site, veți citi despre trendurile industriei și evenimente importate, noi tehnologii, inovații, despre folosirea sticlei în arhitectură, dar și aplicațiile acesteia în diferite spații interioare sau exterioare.

Această revistă este pentru designeri, arhitecți, companii specializate, pe scurt pentru oamenii care iubesc transparența în viața lor.

Sperăm ca universul sticlei pe care îl veți găsi prezentat pe site să vă inspire,  surprindă și sfătuiască. Enjoy the world of glass!

Contact: www.revistasticlei.ro