Familia de reviste PRACTIC este acum mai aproape de cititori prin noile reviste OAMENI SI DESTINE si RETETE IEFTINE SI RAPIDE.

PRACTIC – OAMENI SI DESTINE – Revista sufletului tau!
Revista OAMENI SI DESTINE va aparea lunar, va avea un numar de 68 de pagini si un pret fara concurenta de 1,5 lei.
Prima zi de aparitie: 29 aprilie 2010.
Tiraj: 30.000 exemplare

De cele mai multe ori experientele personale ne-au dovedit ca viata nu este asa cum ne-am dorit-o sau asa cum ne-am asteptat sa fie. Oricat de pregatiti credem ca suntem, in fiecare moment poate interveni acel ceva care sa schimbe, in mod radical, cursul vietii noastre de pana atunci. Am fost pusi, fiecare dintre noi, in situatii limita, am avut atat bucurii cat si mari tristeti care ne-au luat pe nepregatite si, am spus, in gandul nostru, neavand cui marturisi, neavand cu cine a ne sfatui: viata bate filmul sau ceea ce nu ma omoara, ma face mai puternic.
Revista OAMENI SI DESTINE, face ca toate aceste intamplari care ne-au marcat viata sa fie cunoscute. Luna de luna, incepand cu luna mai 2010, OAMENI SI DESTINE este revista cititorilor, a oamenilor care vor sa isi impartaseasca momentele importante ale vietii lor. OAMENI SI DESTINE este revista sufletului fiecaruia dintre noi, revista care ne va bucura, ne va intrista si apoi iarasi ne va bucura pentru ca toate intamplarile din viata cititorilor nostri sunt acum vazute si prin prisma psihologului, un simplu sfat al acestuia fiind in momentele de cumpana cea mai potrivita optiune.
Din primul numar:
Pasi in dragoste: Mama mea e indragostita
Povestea lunii: Fiul meu ma uraste
Socant: Eu il iubesc iar el ma plateste
Ca-n filme: Ultimul ei sarut
Lumi nevazute: Urma de bocanc

PRACTIC IN BUCATARIE Retete ieftine si rapide!
Practic in bucatarie prezinta:
Practic in bucatarie Retete ieftine si rapide
Pret: 1 LEU
Prima zi de aparitie: 29 aprilie 2010.
Tiraj: 130.000 exemplare