window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

REWE România lansează campania „Ice Age 4”

REWE România lansează campania „Ice Age 4” Penny_IceAgeCompania REWE România desfăşoară în această vară, odată cu lansarea naţională a filmului „Epoca de Gheaţă 4 – Continente în derivă”, în exclusivitate la Penny Market şi Penny Market XXL, campania “Epoca de Gheaţă 4”.

Campania iniţiată de REWE România aduce asocierea cu o licenţă bine cunoscută la nivel mondial: filmul Epoca de Gheaţă. Campania a început odată cu  lansarea oficială în România a celui mai nou film – Epoca de Gheaţă 4 – Continente în derivă, pe 6 iulie 2012.

Campania se va desfăşura pe perioada verii, în lunile iulie şi august, exclusiv în reţeaua de magazine Penny Market şi Penny Market XXL, în limita stocului de cartonaşe disponibil. Ea se adresează în special familiilor cu copii dar şi persoanelor pasionate de acest film de animaţie de cea mai bună calitate”” au declarat reprezentanţii REWE România.

Colecţia de 24 de cartonaşe 3D, toate în stilul Ice Age, cu diverse personaje ale noului film – Continente în Derivă, poate fi realizată numai cumparând din magazinele Penny Market şi Penny Market XXL.

Există 2 modalităţi de acordare a cartonaşelor: la valoarea bonului (la fiecare 25 de lei cheltuiţi clienţii primesc la casa de marcat un cartonaş Ice Age) şi la cumpărarea anumitor produse participante. Produsele participante se vor schimba săptămânal şi sunt comunicate atât în magazin, în pliantul săptămânal cât şi pe site.

Noul film aduce personaje noi, personaje care se vor regăsi în colecţia de cartonaşe de la Penny. Cum bine se ştie, filmul este combinaţia ideală de comedie şi aventură, potrivită unui public larg: atât copiii, cât şi adulţii au devenit de-a lungul timpului fani înfocaţi ai acestei serii.

Până în prezent, fiecare film Ice Age a înregistrat un succes mai mare de box office decât filmul precedent.

Partea frontală a fiecărui cartonaş prezintă o poză tridimensională a unui personaj Ice Age,  iar pe spate se regăseşte o scurtă caracterizare a personajului din film. Fiecare cartonaş este împachetat într-un pliculeţ opac si sigilat, fapt care sporeşte suspansul şi dificultatea de a colecţiona întregul set de cartonaşe.

Albumele au o coperta 3D şi sunt special concepute pentru a colecţiona cele 24 de cartonaşe. În interior sunt prevăzute cu un spaţiu special destinat fotografiei titularului albumului. Albumele sunt expuse pe un display special în magazine şi  costă  9,99 LEI.

La sfârşitul campaniei , în anumite locaţii, vor fi organizate  zile în care colecţionarii vor putea face schimb de cartonaşe la magazin. Informaţiile despre aceste evenimente vor fi disponibile pe site şi în pliant. Până atunci însă, cei care doresc să facă schimb de cartonaşe o pot face şi prin intermediul site-ului şi pe pagina de Facebook.

Promovarea campaniei se face la nivel naţional prin spoturi TV şi radio, presă, pliante săptămânale, materiale POS dar si pe site-ul: http://iceage4.penny.ro/index.php, precum şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Penny-Market-Romania/100143230132105

Despre REWE Romania:
Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 125 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 6 magazine Penny Market XXL.
Compania este parte a REWE Group unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 330.000 de angajaţi lucrează în cadrul REWE Group în 14 ţări europene, iar cele aproximativ 15.000 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 53 miliarde de euro.

Pentru REWE Romania
Agentia Draftfcb
Ana-Maria Pascaru
0731 800 142

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top