Rexona este partener oficial al evenimentului Ziua TransportatoruluiRexona incurajeaza stilul activ, miscarea si competitia sportiva, devenind pentru al doilea an consecutiv partener oficial al evenimentului Ziua Transportatorului.

Organizat in week-end, la Baza Sportiva RATB, evenimentul a reunit peste 800 de participanti, angajati RATB, care s-au inscris in diferite competitii sportive de fotbal, tenis de camp, volei, baschet, darts, skandenberg, petanque.

In desfasurarea activitatilor sportive, antiperspirantul folosit are unul rol extrem de important, de aceea, Rexona, deodorantul numarul in lume*, a fost alaturi de echipele participante si a oferit castigatorilor premii constand in noua gama de deodorante antiperspirante Rexona Women si Rexona Men.

Noile deodorante antiperspirante Rexona beneficiaza de  tehnologia Motion SenseTM – capsule de parfum si protectie ce se activeaza la fiecare miscare a bratelor. Cu Rexona, te misti mai mult, esti mai protejata!

Avand o formula bazata pe molecule de protectie ce se activeaza in mai putin de 2 secunde de la cresterea nivelului de adrenalina, noile deodorante antiperspirante Rexona Men ofera protectie de top in fiecare moment al zilei!

*The Nielsen Company 2011

www.facebook.com/rexonawomen

www.facebook.com/rexonamen