window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comun

Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comunRexona, deodorantul numarul 1 in lume*, continua anul acesta campania destinata calatorilor care circula cu mijloacele de transport in comun in principalele orase ale tarii.

Realizata in parteneriat cu companiile de transport public din Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara si Arad; campaniaRexona iti rasplateste fildelitatea” are ca scop recompensarea calatorilor care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca portofelul electronic in perioada 14 mai – 15 iunie 2012, in intervalul orar 14.00 – 15.00 in Bucuresti, si in intervalul 16.00 – 17.00 in Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad.

La fiecare tranzactie efectuata in acest interval, calatorii vor primi un antiperspirant roll-on Rexona Shower Clean, Linen Dry sau Aloe Vera direct de la personalul ghiseelor intrate in campanie. In plus, pe parcursul intregii zile, calatorii vor primi materiale informative Rexona si testere antiperspirante pentru a se convinge de eficienta deodorantului antiperspirant Rexona.

Incearca noile antiperspirante Rexona cu tehnologia Motion SenseTM – capsule de parfum si protectie ce se activeaza la miscare. Cu Rexona, te misti mai mult, esti mai protejata!

* The Nielsen Company 2011

Ghiseele intrate in campanie si semnalizate cu mesajele Rexona sunt urmatoarele:

Bucuresti (RATB): Big 2 (Sun Plaza),  Universitate (Dunarea), Romana (ASE), Perla, Eroilor, Unirii 1, Unirii 2, Gara de Nord (Witing Coloane), Vanatorul, Mihai Bravu (Obor).

Iasi (RATP): Universitate, Piata Unirii, Tg Cucu, Tudor Vladimirescu.

Cluj (RATUC): Opera-Teatrul National, Mihai Viteazul, Memorandum, Piata Marasti.

Sibiu (TURSIB): Nufarul, Valea Aurie, Universitate.

Arad (CTP): UTA, Fortuna, Podgoria, Gara.

Timisoara (RATT): Piata Libertatii, Piata 700, Grozavesti.

Pentru mai multe detalii contactati IMAGE PR:

Claudia Agafitei  – claudia.agafitei@imagepr.ro; tel. 0744 84 34 58.

2012-05-18T12:34:45+03:0018 mai 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top