Grupul Agora organizeaza in perioada 02-05 noiembrie 2010 primul Roadshow local cu tema Securitatea informatica. Evenimentul se va desfasura pe 02 noiembrie la Hotel Unirea din Iasi, 04 noiembrie la Hotel Premier din Cluj, pe 05 noiembrie la Hotel Timisoara din Timisoara si se adreseaza specialistilor IT, directorilor generali, de achizitii sau business development care doresc sa afle ultimele noutati aparute in domeniu si beneficiile aduse de adoptarea si implementarea acestora.

Nevoia de solutii informatice de protectie in fata unor amenintari fara precedent este mai mult decat evidenta. Ultimul val de amenintari informatice vizeaza inclusiv retelele sociale. Multe firme se intreaba nu daca au nevoie de protectie, ci cum sa adopte astfel de solutii i cum sa ramana la zi astfel incat aceste provocari sa nu le ameninte functionarea.

Cum sa te protejezi impotriva atacurilor care vin din interiorul propriei companii sau din afara? Cum sa-ti stabilesti o politica de securitate si cum sa o aplici, astfel incat s-o poti si certifica? Cum sa analizezi traficul din propria retea si sa stabilesti politica privind accesul la resursele interne si externe?

Roadshow-ul Agora dedicat solutiilor de securitate informatica va aduce in fata celor in cautare de raspunsuri la astfel de nevoi furnizori dedicati de solutii, reprezentanti ai unor firme care, confruntate la randul lor cu pericolele informatice i cu mediul economic tot mai ostil, cauta in permanenta raspunsuri optimizate la nevoi.

Conferinta Regionala Agora din Iasi se va bucura de prezenta partenerilor Symantec si IBM Romania si va fi promovata cu sprijinul partenerilor media locali Ziua de Iasi, Iasifun.ro si Radio Iasi. Conferintele Regionala Agora din Cluj si Timisoara se vor bucura de prezenta partenerilor Symantec, IBM Romania si Softline International si vor fi promovate cu sprijinul partenerilor media locali Ziua de Cluj si Ziuadecj.ro.

La nivel national Roadshow-ul de Securitate va fi promovat prin partenerii IT Trends, Digital Trends, Agora News, PR Wave, PR Wave Directory i Media Look. Alti parteneri: Byblos, ARIES, ANIS.

Despre Conferintele Regionale Agora
Conferintele Regionale Agora sunt un Roadshow de tehnologie i finantari care promoveaza solutii pentru scaderea costurilor i eficientizarea afacerilor i solutii de finantari nerambursabile i/sau partial rambursabile i asigurari. Conferintele au fost lansate in februarie 2005 i au inregistrat 52 de prezente pana la sfaritul anului 2009 in cele mai dezvoltate regiuni ale tarii, insumand o audienta de peste 5.000 de participanti din aproape 4.000 de companii.
www.agora.ro

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.agora.ro/conferinte

Go to Top