window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

BlueStreamline echipa de Formula Student a Universitatii Transilvania din Brasov, un grup format in exclusivitate din studenti ai Universitatii Transilvania iai propune sa inscrie Romania in primele 30 de pozitii ale tabelei de rezultate a competitiei internationale Formula Student, UK-Silverstone, editia 2010.

Considerata anticamera inginerilor din Formula 1, principalul obiectiv vizat de evaluatorii implicati in aceasta initiativa educationala internationala este selectarea unei echipe complete care nu numai proiecteaza, ci si construieste un monopost, isi obtine singura finantarea si isi administreaza resursele necesare.
Probele statice contau in: prezentare (75 de puncte), proiectare (150 de puncte), costuri productie (100 de puncte). Probele dinamice sunt: acceleratie (75 de puncte), skid-pad (50 de puncte), autocross (150 de puncte) si anduranta (300 de puncte) si economie de combustibil (100 de puncte).
BlueStreamline si Universitatea Transilvania din Brasov cheama alaturi de membrii echipei toti potentialii parteneri, sustinatori care doresc sa isi aduca o contributie activa.
Formula Student (www.formulastudent.com) se adreseaza tinerilor care aspira la pozitii de ingineri in echipele de Formula 1. Este una dintre cele mai importante competitii internationale de profil, care aduce in lumina, in fiecare an, echipe de studenti din peste 270 de universitati din intreaga lume. Formula Student poarta emblema Societatii Inginerilor de Automobile (SAE) si dateaza din anii 1980, prima editie fiind organizata in Statele Unite ale Americii.
In 2009, la Silverstone, echipa BlueStreamline (www.bluestreamline.ro) s-a inscris in competitie cu primul monopost conceput, proiectat si realizat de studenti romani, inscriind astfel pentru prima data Romania pe tabela tarilor participante. Anul acesta, pe 14 iulie, fiti alaturi de echipa romanilor in competitia adresata tinerilor ingineri din toata lumea!
Este timpul sa sprijinim activ initiativele tinerilor din Romania si sa fim alaturi de cei care poarta cu mandrie numele tarii pe calea performantei, aducand un laudatio sistemului educational roman!

Sabin Bularda
0747 562447
team@bluestreamline.ro
http://www.bluestreamline.ro

Go to Top