window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Romania Business Insider publica Top 100 companii in Romania

Publicatia online de limba engleza Romania Business Insider – www.romania-insider.com – aduce in exclusivitate topul companiilor din Romania, „Top 100 companies in Romania”.
Topul, bazat pe rezultatele financiare din 2009 ale companiilor active in Romania, este disponibil cititorilor romani si straini pentru descarcare in format electronic pe www.romania-insider.com.

Cele 100 de companii analizate in top au avut o cifra de afaceri cumulata de 44.8 miliarde de euro anul trecut, cu 10 miliarde de euro mai putin decat in 2008. Primele 10 companii din top au raportat o cifra de afaceri cumulata de 14.2 miliarde de euro anul trecut, in scadere fata de 19 miliarde de euro cu un an in urma.

„Acest demers editorial este o radiografie a celor mai mari companii din economia romaneasca, o baza perfecta pentru diferite alte analize. Anul de criza, care a afectat majoritatea segmentelor de piata din Romania, se reflecta in rezultatele financiare pe care le veti gasi in acest top. Veti vedea nu numai evolutia cifrelor de afaceri, dar si a profiturilor – sau pierderilor, in multe din cazuri- si a numarului de angajati. Este genul de informatie de baza pe care dorim sa o oferim si care sa ajute cititorii straini sa ia decizii in cunostinta de cauza,” spune Corina Saceanu, managing editor al romania-insider.com

Pentru a descarca topul complet si pentru a citi concluziile acestuia, vizitati www.romania-insider.com.

*********

Despre Romania Business Insider – www.romania-insider.com
Publicatia online de limba engleza Romania Business Insider ofera informatii exclusiv online despre afaceri, timp liber, cultura, traditii, istorie, comunitate de expati din Romania, evenimente. Toate acestea sunt menite sa ajute cititorii straini sa afle stiri la zi din Romania, dar si sa descopere traditiile si cultura tarii noastre. Publicatia ofera de asemenea un newsletter zilnic, gratuit, cu ultimele noutati din toate aceste domenii.
Publicul www.romania-insider.com este format din expati care locuiesc in Romania sau in zona Central si Est Europeana, straini din restul lumii interesati de tara noastra si romani care vor sa re-descopere tara si sa fie la curent cu cele mai importante stiri publicate in limba engleza.

Pentru mai multe informatii, contactati: Corina Saceanu, Managing Editor romania-insider.com, corina@romania-insider.com
editor@romania-insider.com
http://www.romania-insider.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top