Catalin Botezatu si Business Texin organizeaza prima editie a Romania Fashion Trends & Brands in luna iunie, la Sala Palatului , Bucuresti

Business Texin are deosebita placere de a va invita sa participati la prima editie a manifestarii expozitionale ROMANIA FASHION TRENDS & BRANDS 2010, care va avea loc in perioada 24-27 IUNIE 2010 la SALA PALATULUI – Bucuresti.

Evenimentul este organizat de STILROM ADVERTISING GROUP, editorul catalogului Business Texin, companie cu traditie in realizarea de publicatii specializate, pe segmentul business to business.

Romania Fashion Trends & Brands (RFTB) este singura expozitie dedicata exclusiv industriei de textile-pielarie, avand toate avantajele unui mediu dedicat. Conceputa ca eveniment specializat „Business-to-Business”, expozitia este deschisa vizitatorilor specialisti si grupurilor de afaceri din domeniu, asigurand un mediu propice pentru contacte intensive si intalniri intre producatori, importatori, si consumatori. Evenimentele conexe din cadrul RFTB prezentari de moda, conferinte, simpozioane, prezentari de produse noi – au rolul de a aduce un plus de valoare acestei manifestari.
Pe parcursul expozitiei vor avea loc prezentari de moda, regizate de CATALIN BOTEZATU si vor fi adresate publicului specialist (specialisti in moda,propietari de magazine,jurnalisti,)

La toate acestea se adauga o buna infrastructura si o locatie situata in chiar centrul capitalei cu o excelenta interfata catre toti marii clienti. Accesul este garantat de invitatiile care se pot obtine de la organizator in avans.

Tematica expozitiei:
– In cadrul manifesteii expozitionale RFTB se vor prezenta noile colectii pentru femei si barbati pentru sezonul toamna 2010- iarna 2011;
– Salon Design – vor expune desi