window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

SIVECO Romania logoJuriul International Project Management Association a selectat drept singure finaliste la aceeaşi categorie 2 dintre proiectele dezvoltate de SIVECO Romania

 

Țara noastră este dublu finalistă în cadrul competiţiei IPMA, la categoria „Project Excellence in Medium-Sized Projects”, pentru ambele proiecte înscrise de SIVECO Romania în concurs: „Introducerea tehnologiei multitouch în liceele din România” şi „Dezvoltarea de conţinut educaţional multimedia interactiv pentru sistemul educaţional din Kazahstan”.

Competiţia recunoaște și recompensează recompensează excelenţa în managementul de proiect la nivel global. Juriul a apreciat la superlativ anvergura extinsă şi modul de gestionare ale celor două proiecte dezvoltate pentru sistemul educaţional românesc, respectiv cel kazah, acestea fiind de altfel şi singurele proiecte selectate ca finaliste la categoria „Project Excellence in Medium-Sized Projects”.

“Suntem foarte mândri că ambele proiecte pe care le-am înscris în competiţie au fost desemnate finaliste în ceea ce putem spune că reprezintă campionatul mondial al proiectelor de toate tipurile, de pe întreg mapamondul. Chiar mai mult decât atât, în această etapă, proiectele înscrise de noi nu mai au competiţie, fiind singurele care au primit din partea juriului statutul de Finalist, din perspectiva managementului de proiect. Selectarea celor două proiecte din domeniul educaţional dintre foarte multe proiecte candidate din întreaga lume reprezintă o performanţă cu adevărat excepţională”, a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania.

Recunoaşterea primită din partea celei mai respectate autorităţi în domeniul managementului de proiecte (din toate domeniile de activitate, nu numai din domeniul informatic) dovedeşte nu numai valoarea şi impactul semnificativ ale celor două proiecte, dar mai ales gradul ridicat de calitate, la standarde internaţionale.

SIVECO Romania intră pentru a 7-a oară în finala internaţională a firmelor cu cele mai bune proiecte din lume – o performanță în sine. În 2012 a fost desemnată finalistă pentru proiectul NCTS-New Computerized Transit System, dezvoltat şi implementat la Autoritatea Vamală din Turcia.

Două proiecte de mare complexitate şi anvergură, cu milioane de beneficiari, au intrat în finala competiţiei din 2011 care recompensează excelenţa în managementul de proiect: Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi proiectul New Computerized Transit System.

 În 2009, soluţia dezvoltată de SIVECO Romania pentru sistemul IT care funcţionează la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a primit trofeul de Finalist. În 2010, două componente ale proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere Portalul eComunitate (www.ecomunitate.ro) şi Programul de instruire TIC în şcoală şi afaceri au primit statutul de finalist, iar în 2007 în Marea Gală IPMA a fost selectat Sistemul Educaţional Informatizat din Romania.

Despre IPMA


Înfiinţată în 1965 în Elveţia, IPMA este cea mai mare organizaţie non-profit pentru managementul organizaţiilor şi reprezintă mai mult de 50 de asociaţii naţionale de management de proiect, având membri în Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

IPMA promovează managementul proiectelor pentru întreprinderi şi organizaţii din întreaga lume, încurajând obţinerea de performanţe în dezvoltarea şi implementarea proiectelor de anvergură.

Mai multe informaţii despre organizaţie puteţi obţine vizitând http://www.ipma.ch.

 

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Go to Top