În perioada 26-29 ianuarie 2017 va avea loc o noua ediție a târgului de turism FESPO Zürich, cea mai mare și importantă manifestare de acest fel pentru publicul din Elveția și nu numai.

Evenimentul expozițional se concentrează, în special, pe ofertele de turism și de golf, la ediția din acest an participând peste 650 de expozanți. FESPO prezintă publicului vizitator numeroase evenimente, congrese, seminarii, dar și spectacole.

La ediția din acest an, România participă cu un stand a cărui suprafață este de 24 m², loc unde care vor expune: „Karpaten Turism”, „Karpaten Hotels”, „Encyclopedia Tours”, „Siebenbürgen Reisen”, „Exact Tours” și „Go East”. Țara noastră va oferi, pe lângă pachetele de vacanță, informațiile generale de la stand și degustari de vinuri și cozonaci românești.

Conform statisticiilor, vizitatorii care vin la târg:
• sunt interesați de noile tendințe ale turismului
• caută informații generale despre destinații de vacanță
• caută informații generale despre mijloace de transport
• participă la prezentări și workshop-uri

România va promova la Zürich turismul cultural, natura, tradițiile românești, precum și turismul de aventură. Elveţienii sunt turiști cu potențial de consum crescut, caută numai calitate și sunt dispuși sa aloce sume de bani importante pentru servicii turistice de calitate. La ediția de anul trecut a târgului de turism FESPO din Zürich au fost înregistrați peste 63.000 de vizitatori.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa