window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Romania – singura tara din sud-estul Europei reprezentata la Formula Student

Brasov, 1 iulie 2010. BlueStreamline – singura echipa din partea de sud-est a Europei, un grup format in exclusivitate din studenti ai Universitatii Transilvania din Brasov – isi propune sa inscrie Romania in primele 30 de pozitii ale tabelei de rezultate a competitiei internationale Formula Student.

Considerata antecamera inginerilor din Formula 1, principalul obiectiv vizat de evaluatorii implicati in aceasta initiativa educationala internationala este selectarea unei echipe complete care nu numai proiecteaza, ci si construieste un monopost, isi obtine singura finantarea si isi administreaza resursele necesare.
Probele statice contau in: inspectia tehnica, costuri si productie (100 de puncte) si design (75 de puncte). Probele dinamice sunt: acceleratie (75 de puncte), skid-pad (50 de puncte), autocross (150 de puncte) si anduranta (300 de puncte).
BlueStreamline, impreuna cu partenerul sau – Universitatea Transilvania din Brasov – cheama alaturi de membrii echipei toti potentialii parteneri, sustinatori care doresc sa isi aduca o contributie activa.
Formula Student (www.formulastudent.com) se adreseaza tinerilor care aspira la pozitii de ingineri in echipele de Formula 1. Este una dintre cele mai importante competitii internationale de profil, care aduce in lumina, in fiecare an, echipe de studenti din peste 270 de universitati din intreaga lume. Formula Student poarta emblema Asociatiei Internationale a Inginerilor (SAE) si dateaza din anii 1980, prima editie fiind organizata in Statele Unite ale Americii.
In 2009, la Silverstone, echipa BlueStreamline (www.bluestreamline.ro) s-a inscris in competitie cu primul monopost conceput, proiectat si realizat de studenti romani, inscriind astfel pentru prima data Romania pe tabela tarilor participante. Anul acesta, pe 14 iulie, fiti alaturi de echipa romanilor in competitia adresata tinerilor ingineri din toata lumea!
Este timpul sa sprijinim activ initiativele tinerilor din Romania si sa fim alaturi de cei care poarta cu mandrie numele tarii pe calea performantei, aducand un laudatio sistemului educational roman!

Sabin Bularda
0747 562447
team@bluestreamline.ro
http://www.bluestreamline.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top