window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Romanian Music Awards numara 1 milion de voturi

Romanian Music Awards, poate cel mai asteptat eveniment muzical al anului numara in numai 5 saptamani – un million de voturi. Nimic de care sa ne miram daca e sa tinem cont ca in primele 24 de ore facuse déjà 100.000 de voturi! Site-ul rma.1music.ro este in acest context unul dintre cele mai accesate site-uri din ultima perioada, site-ul fiind accesat din 137 de tari!

Artistii nominalizati participa activ la “intrecerea” care a pornit odata cu aparitia listei de posibili castigatori ai trofeului Romanian Music Awards. Pe paginile lor de social media apar zilnic noi informatii despre show-ul care va avea loc pe 16 septembrie la Brasov, insotite, bineinteles, de cele mai originale indemnuri la vot catre fanii lor. Cel mai bun exemplu este Alex Velea, care intrebat de echipa Music Channel care este mesajul sau catre fani a declarat carismatic: “Daca voi ma vreti, si eu va vreau. Hai sa fim castigatori!”.

Artistii cu cele mai mari sanse sa plece acasa cu cel putin un premiu sunt Smiley, Inna, Alexandra Stan sau Andreea Banica, dat fiind numarul mare de nominalizari pe care il au. Nu stau mai prost nici Guess Who, Play and Win sau Sasha Lopez.

Accesul in Piata Sfatului se va face pe baza de bilet. Biletele au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim.ro.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al Munincipiului Brasov si Club Kasho Brasov.

Sponsori: BRD Groupe Societe Generale, Coca-Cola, Ciuc Premium, Murfatlar si Five- Stimuli pentru simturi.

Eveniment pus in miscare de: BMW – Contempo Cars

Parteneri media: TVR Craiova, Money Channel, Balkanika TV, OK! Magazine, FHM, AMS, Beau Monde, Cosmopolitan, Cancan, Tabu, Bravo/Bravo Girl, Sapte Seri, Cocor, Cocor Media Channel, eva.ro, 220.ro, bestmusic.ro, urban.ro, ciao.ro, foxmagazine.ro, iConcert.ro, anyplace.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top