window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Romanii isi iau adio de la Scorpions!

In mai putin de 2 luni de la anuntul privind concertul de adio al trupei Scorpions la Bucuresti, 10.000 din biletele disponibile au fost epuizate!

Dupa cum se stie, trupa germana de muzica rock Scorpions, a anuntat acum ceva vreme ca va pune capat carierei muzicale incepute acum 40 de ani! Retragerea va fi una glorioasa, sarbatorita prin lansarea ultimului lor album, numit Sting In The Tail si printr-un turneu mondial gigantic!

Motiv de tristete pentru admiratori, retragerea Scorpions are si o parte buna! Din fericire, turneul mondial al rockerilor trece si prin Romania! Concertul de adio va avea loc pe 9 iunie la Bucuresti, la Zone Arena! Fanii acestora deja viseaza la ziua cand isi vor vedea idolii pentru ultima data iar cei ce nu i-au vazut niciodata isi doresc mai mult ca nicicand sa ii cunoasca pe cei ce au facut istorie! Oricine a fredonat macar o data balada Wind Of Change, cel mai bine vandut single al trupei Scorpions! Aceasta piesa a fost lansata in 1990 si a fost considerata un simbol al Caderii Zidului Berlinului, devenind in scurt timp un succes la scara mondiala!

In nici 2 luni de la anuntarea evenimentului, romanii au achizitionat deja un numar de aproximativ 10000 de bilete, capacitatea maxima de la Zone Arena fiind in jur de 20 000 locuri!

Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
-128 lei Gazon B
-190 lei Gazon A
-265 lei Golden Circle
-350 lei Tribuna

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events.

Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: 0731 789 973
diana@projectevents.ro
http://www.projectevents.ro

2014-04-14T20:43:19+03:0029 martie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top