• aaa.advertising4u.ro

Interesele companiilor din industria jocurilor de noroc și pariurilor vor fi reprezentate de azi de o nouă organizație – Asociația Organizatorilor de pariuri RomBet.

Noul organism își propune o abordare cu totul nouă a acestui domeniu. RomBet va contribui eficient la dezvoltarea activității în domeniul jocurilor de noroc din România. Asociația va urmări protejarea și promovarea intereselor membrilor și a investițiilor realizate în domeniul jocurilor de noroc, dar și îmbunătățirea relațiilor dintre organizatorii unor astfel de jocuri și autoritățile competente. RomBet va reprezenta organizatorii în fața autorităților naționale și internaționale din acest domeniu și va ajuta la crearea, respectarea și dezvoltarea cadrului legal pentru desfășurarea acestui tip de activități. De asemenea, va promova competența profesională pe piața jocurilor de noroc.

RomBet va acționa în sensul:

  • sesizării autorităților publice centrale în cazurile în care organele de control folosesc procedee abuzive în verificările efectuate ori iau, în mod repetat, măsuri ce încalcă legea
  • elaborării de propuneri legislative pentru adoptarea unor reglementări care să precizeze în mod unitar și exact drepturile și obligațiile jucătorilor de pe piața jocurilor de noroc
  • semnalării lacunelor și inadvertențelor legislative în reglementările aflate deja în vigoare
  • reprezentării intereselor legitime ale membrilor săi în fața organelor de stat competente.

Aducem o nouă abordare a pieței, o altfel de relație cu instituțiile statului din acest domeniu, un echilibru între mediul de afaceri din această zonă și instituțiile abilitate” – explică Dan Ghiță, președintele RomBet. „Prin noi, toţi membrii vor avea un reprezentant unic, cu toată puterea şi forţa de reprezentare adunate într-o singură asociaţie, care dispune de toate cunoştinţele, experienţa şi posibilitatea unei reacţii rapide faţă de orice atac pus la cale împotriva oricărui domeniu din sfera lor de activitate. Orice operator care activează pe piața de jocuri de noroc, fără excepție, este binevenit în asociația noastră„, anunță președintele RomBet.

Dan Alexandru Ghiță – președintele Asociației RomBet – a acumulat experiență pe piața jocurilor de noroc din România încă din 1998, după studii la Facultatea de Electronică a Institutului Politehnic Bucuresti, dar și o specializare în Managementul Afacerilor și Investițiilor, la Academia de Studii Economice. În 2012, devenea directorul general al Loteriei Române.

Evenimentul de lansare a RomBet va avea loc pe 16 mai, ora 11, la Radisson Blue Hotel București în prezența membrilor, reprezentaților presei și ai companiilor de profil.

Persoane de contact:

Aida Dinu

Email: aida@rombet.com

Telefon: +40 737 577 804

Andra Năstase

Account Manager, Media Pozitiv

Email: andra.nastase@mediapozitiv.com

Telefon: +4021 305 45 74

Go to Top