Romexpo va invita sa descoperiti intre 7 si 10 aprilie universul constructilor, mobilei, ambientarii, designului interior si exterior!

  • #Targ Construct Expo Ambient Expo Mobila Expo Expo Flowers&Gardens Romtherm Romenvirotec Antique Market

#Targ Construct Expo Ambient Expo Mobila Expo Expo Flowers&Gardens Romtherm Romenvirotec Antique Market

Romexpo va invita intre 7 şi 10 aprilie 2016 la cele mai importante targuri din domeniul construcţiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului. Companii autohtone si internationale isi vor prezenta produsele si serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expozitional la: Construct Expo, Ambient Expo, Mobila Expo, Expo Flowers&Gardens, Romtherm, Romenvirotec si Antique Market.

Romexpo alaturi de firmele expozante si partenerii sai, va prezinta ultimele tendinte in domeniu, venind, astfel, in intampinarea preferintelor dumneavoastra pentru un anume tip de mobila sau bugetului disponibil, oferindu-va in acelasi timp solutii pentru confortul termic sau tehnologii si echipamente de protectia mediului.

AMBIENT EXPO, Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, va avea loc in perioada 07-10 aprilie 2016 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
AMBIENT EXPO, targ reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, reuneste cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. Evenimentul se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

Stil, inspiratie, confort – cuvintele care definesc cel mai bine acest targ, in care un accent deosebit se pune pe expunerea tendintelor in design interior, precum si pe consilierea pentru proiecte de decorare a locuintei.

Construct Expo, Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, lider pe piata evenimentelor de profil din Romania.

In cadrul Construct Expo, veti avea ocazia sa incheiati contracte, sa semnati parteneriate, sa achizitionati direct produsele expuse si sa participati la conferintele informative, demonstratiile si celelalte evenimente organizate.

In ofertele companiilor expozante, veti regasi: produse si sisteme pentru constructii si amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.

Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat in stil clasic, o sofa pentru un spatiu eclectic, o comoda TV in stil mid-century modern sau un spatiu de birou contemporan?

Locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorare interioara este Targul de mobila cu vanzare – MOBILA Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 7 si 10 aprilie 2016, in Centrul Expozitional ROMEXPO, Pavilioanele C4 si C5.

De la living la dormitor, de la baie la bucatarie, de la saloane la camere pentru copii si tineri, vizitatorii MOBILA Expo vor avea parte de o incursiune in  universul diferitelor stiluri de mobilat  locuinta sau biroul.

In Pavilioanele  C4 si C5 ROMEXPO se vor regasi numai companii producatoare care vor expune propriile piese de mobilier si obiecte decorative de interior.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Vizitatorii vor putea, astfel, discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila si care au experienta necesara si suficienta in a furniza informatii si sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale.

Modernul si clasicul, traditionalul si contemporanul se vor imbina in liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achizitionate la MOBILA Expo 2016.

Publicul va putea alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de bugetul de care dispune, camera care se doreste decorata sau stilul preferat.

MOBILA Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

EXPO FLOWERS & GARDEN, expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit va avea loc in perioada 07-10 aprilie 2016 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

De ce sa vizitati EXPO FLOWERS & GARDEN 2016?

Veti avea ocazia sa va intalniti cu profesionisti din domeniul gradinaritului si al amenajarilor peisagistice de la care puteti afla cele mai noi trend-uri in domeniu, dar si sfaturi utile atat pentru gradinarii incepatori, cat si pentru cei avansati.
Veti avea acces, prin intermediul produselor expuse de companille participante, la noutatile si tendintele in domeniul horticulturii, gradinaritului si a amenajarilor peisagistice.
Veti putea participa la conferinte, seminarii si workshop-uri care vor trata teme de actualitate din domeniu.

Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, care va avea loc intre 07-10 Aprilie 2016, in Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Veti avea ocazia sa incheiati contracte, sa semnati parteneriate, sa achizitionati direct produsele expuse si sa participati la conferintele informative, demonstratiile si celelalte evenimente organizate.

In ofertele companiilor expozante, veti regasi: instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice, termice, de incalzire, de ventilare, climatizare si frigorifice, dar si produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu.

Romenvirotec, cea mai importanta expozitie din Romania dedicata protectiei mediului, in Pavilionul C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo intre 07-10 aprilie 2016.

Veti avea ocazia sa participati la conferintele, seminariile si workshop-urile care vor fi organizate pe durata expozitiei, dar si sa va familiarizati cu si sa achizitionati produsele, echipamentele si tehnologiile pe care companiile prezente in expozitie le dezvolta in domeniu.

De asemenea, toti gurmanzii si iubitorii de mancaruri apetisante sunt invitati la un festin traditional cu bucate alese din zonele Ardealului, Bucovinei sau Munteniei in cadrul TARGULUI DE PRODUSE TRADITIONALE!

Programul de vizitare al targurilor:

  • 7-9 aprilie 2016 (joi-sambata): intre orele 10.00 şi 18.00
  • 10 aprilie 2016 (duminica): intre orele 10.00 şi 16.00.

Acces:
Bilet intrare adulti si studenti:10 lei/zi pentru toate targurile gazduite in perioada 7-10 aprilie.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităti si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuită.

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare de bilete de pe website-ul fiecarui eveniment: www.ambient-expo.ro, www.constructexpo.ro, www.mobila-expo.ro, www.expoflowers.ro, www.romtherm.ro, www.romenvirotec.ro si www.antiquemarket.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!