• aaa.advertising4u.ro

Rompetrol Downstream, membră a KazMunayGas Internațional, a deschis astăzi o nouă stație de distribuție carburanți în Ișalnița, pe drumul ce face legătura între Craiova și Drobeta Turnu Severin sau Târgu Jiu. Investiția se ridică la aproximativ 1,6 milioane USD, stația având o suprafață de 2800mp.

„ Noua benzinărie este prima stație din cele 15 planificate pentru construcție în acest an, în cadrul proiectului de investiții pentru dezvoltarea rețelei de retail din România.

Compania este prezentă în județul Dolj prin 24 de stații (stații proprii, Partener Rompetrol, stații dedicate mediului rural – Rompetrol Expres), printr-un depozit de carburanți lângă Craiova și prin puncte de distribuție GPL. La nivel național, extinderea rețelei de distribuție a carburanților produși la rafinăria Petromidia se va concentra în zonele de nord-vest, sud-vest şi nord-est ale ţării” declară Felix Crudu, directorul general al Rompetrol Downstream.

Structura stației păstrează elementele definitorii ale conceptului de distribuție lansat de companie la sfârșitul anului trecut, respectiv noi elemente de identitate vizuală (logo Rompetrol), reorganizarea spațiului interior și folosirea unor materiale de bună calitate în cadrul unui ambient modern.

Stația este prevăzută cu pompe rapide, dotate cu sisteme multimedia, parcare pentru autocamioane, skid GPL, servicii de internet WiFi și salon închis pentru fumători. Aceasta beneficiază de un sistem modern de iluminat cu tehnologie LED  ce ii permite un consum redus de energie.

In plus, serviciile de restaurant oferă clienților un concept unic pe piața locală, de preparare a produselor gastro – Croust’wich. Magazinul din statie a fost regândit complet pentru a veni în întâmpinarea clienților, de a le asigura produse de calitate într-o gamă largă de sortimente.

Activităţile de retail ale Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Franţa, Spania, Bulgaria, Moldova si Georgia.

În România,  compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, (dintre care 406 sunt staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express), la care se adaugă rezervoarele mobile Fill&Go Fixed Unit de 9 şi 20 metri cubi, 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

Go to Top