Regia Nationala a Padurilor – Romsilva a sprijinit, in calitate de partener, actiunea Crucii Rosii Romane in furnizarea lemnelor de foc pentru o suta de familii defavorizate din judetele Giurgiu, Ialomita si Calarasi, afectate de caderile masive de zapada si de gerul din ultima perioada.

In cadrul acestei actiuni, 40 de familii din comuna Izvoarele (judetul Giurgiu), 30 de familii din comuna Milosesti (judetul Ialomita) si alte 30 de familii din comuna Ulmu (judetul Calarasi), vor primi cate doi metri cubi de lemne pentru foc, distribuite de voluntarii din cadrul Crucea Rosie Romana si angajati ai Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.

Prima actiune a avut loc in comuna Izvoarele din judetul Giurgiu, in satele Chiriacu si Valea Bujorului, lemnele pentru foc fiind furnizate de Ocoalele Silvice Ghimpati si Bolintin, urmand ca in zilele urmatoare sa fie extinsa in celelalte locatii stabilite de Crucea Rosie Romana.

”Furnizarea de lemne pentru foc este o prioritate pentru Romsilva si ne bucura parteneriatul cu Societatea Nationala de Crucea Rosie, care se implica intr-o actiune de sprijinire a familiilor defavorizate. Inca de la infiintare, Regia Nationala a Padurilor a ajutat comunitatile locale, iar parteneriatul cu o organizatie puternica precum Crucea Rosie este unul benefic si sporeste gradul de implicare sociala a Romsilva” a declarat Dragos Ciprian Pahontu directorul general al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.

Anul trecut, Romsilva a oferit populatiei peste 850 de mii de metri cubi de lemne pentru foc, din care 400 de mii in ultima parte a anului, pentru a suplini lipsa acestora de pe piata.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa