window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Incepand de astazi, 8 august 2011, serviciile de televiziune, internet si voce oferite de Romtelecom clientilor persoane fizice, noi sau existenti, vor fi disponibile in pachete integrate care pot aduce reduceri de pana la 33% din factura totala pentru comunicatii si divertisment. Pachetele pot fi personalizate in functie de nevoile de consum specifice fiecarui client.

Am pregatit pentru clienti exact ceea ce stim ca asteapta de la noi: oferte integrate, o singura factura, care asigura reduceri mai mari decat daca serviciile ar fi achizitionate separat sau chiar fata de ofertele disponibile anterior. Prin urmare, restructuram pachetele destinate persoanelor fizice si dam mai multa putere clientului pentru a-si alege combinatia de servicii si preturi care raspunde cel mai bine nevoilor sale individuale de comunicare”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

Detalii despre pachete

In urma studiilor efectuate de companie, au fost identificate trei niveluri principale de consum in functie de care au fost grupate abonamentele de voce, respectiv internet si televiziune (prin satelit si IPTV), deja existente in portofoliul companiei, in 3 tipuri de pachete standard. Astfel, noile pachete sunt disponibile in 3 variante de consum – de baza, mediu si avansat – pentru fiecare dintre servicii, care pot fi combinate in functie de preferinte.

Pachetele care includ trei servicii in aceeasi varianta sunt disponibile la tarife intre 13 si 19 euro, fara TVA, aducand clientilor reduceri lunare de pana la 33% fata de preturile individuale ale produselor.

Varianta Serviciu de
Televiziune
Serviciu de
Internet
Serviciu de
Voce
Tarif
fara TVA

de Baza

Dolce Variat /
iVariat
Clicknet Surf Voce Fix
100
13 euro

Mediu

Dolce Extra /
iExtra
Clicknet Play Voce Oriunde
2000+
16 euro

Avansat

Dolce Maxim /
iMaxim
Clicknet Power Voce Oriunde
4000+
19 euro

Daca un client alege un anumit pachet de trei servicii, dar opteaza pentru o varianta superioara de abonament pentru unul dintre servicii, va plati in plus, lunar, 1 euro (fara TVA)/serviciu, pastrand controlul asupra costului si putandu-se astfel bucura de beneficii suplimentare. Exemple de pachete personalizate sunt disponibile in Anexa1.

Clientii pot opta si pentru pachete care includ cate doua servicii, respectiv internet broadband si voce sau televiziune si voce , cu preturi care incep de la 9 euro si ajung pana la 16 euro, fara TVA. Mai multe detalii despre combinatiile disponibile pentru pachetele care includ 2 servicii pot fi consultate in Anexa2.

Clientii care au pachete de doua servicii pot trece la o varianta superioara de abonament  pentru 1,5 euro in plus pe luna, fara TVA, pentru fiecare serviciu.

Echipamentele aferente serviciilor de voce si internet din noile pachete sunt oferite cu chirie zero pe toata durata de utilizare a serviciului. Echipamentele aferente serviciului de televiziune se ofera in chirie, cu plata lunara incepand cu 1,4 euro (fara TVA), pentru clientii noi.

Tot de la inceputul lunii august, se redefinesc pachetele de baza din grilele Dolce si Dolce Interactiv, disponibile atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei noi. Astfel, in functie de tipul de abonament, clientii se vor putea bucura de pana la 17 noi canale de calitate, printre care Viasat History, Da Vinci Learning sau MGM. Introducerea acestor canale in grila de televiziune a Romtelecom vine ca raspuns la preferintele exprimate de clienti in materie de divertisment.

Descarca aici noua pozitie a canalelor din grila Dolce si Dolce Interactiv.

Detalii despre noua structura a pachetelor sunt disponibile in Anexa3.

Go to Top