window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Roots Revival Romania, un eveniment în care muzica tradițională din Maramureș și traiul localnicilor devin surse de inspirație pentru un grup de muzicieni străini. Șapte tineri muzicieni din șapte state, pasionați de păstrarea și promovarea muzicii tradiționale, sunt invitați la un atelier de creație de șapte zile în Maramureș.

Muzicienii participanți vor avea la dispoziție o săptămână în care să exploreze traiul la țară, să cunoască muzicienii locali, oamenii, obiceiurile și să-și găsească inspirația în diverse aspecte ale vieții din Maramureș. În acest timp, vor putea să transpună experiențele lor în muzică, improvizând împreună.

La sfârșitul săptămânii de studiu, muzicienii vor împărtăși rezultatul sesiunilor de improvizație pe scena festivalului „Stan Ioan Pătraș”, organizat de Primăria din Săpânța în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, în perioada 15-16 august 2013.

Concertul Roots Revival Romania va avea loc pe data de 16 august la Săpânța, urmând a fi prezentat și la București – Sala Radio, în data de 19 august a.c.

Roots Revival Romania este un proiect inter-cultural creat de Mehdi Aminian si sustinut de Asociația Interculturală de Tradiții. Pentru mai multe informații despre proiectul Roots Revival Romania, vă invităm să vizitați https://www.facebook.com/RootsRevivalRomania

Spectacol  Roots Revival Romania

Go to Top