window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ruukki România își consolidează prezența pe segmentul de acoperișuri premium

  • Ruukki România își consolidează prezența pe segmentul de acoperișuri premium

Ruukki România își consolidează prezența pe segmentul de acoperișuri premium

Ruukki România a lansat Armorium, un nou acoperiș de țiglă metalică cu aspect și design unic, dedicat clădirilor premium, cu suprafețe mari – precum vile, pensiuni, restaurante sau case de vacanță. Forma înaltă de 80 mm a profilului îi asigură acoperișului o prestanță aparte și pune în valoare arhitectura clădirii. Armorium se adaptează perfect atât acoperișurilor renovate, cât și celor noi, și se adresează clienților care își doresc întotdeauna cele mai bune produse.

”Ruukki Armorium se adresează cu precădere segmentului de clienți premium. Pe de o parte, sunt acele persoane care pun mare preț pe căminul lor, implicându-se riguros și cu mult suflet în alegerea produselor destinate casei. Pentru aceştia, casa înseamnă de fapt „acasă”, locul în care își petrec timpul alături de familie și cei dragi. De asemenea, Armorium poate fi alegerea persoanelor care își doresc întotdeauna cele mai noi produse, orientându-se spre caracteristici deosebite, inovatoare, care ies în evidență”, au declarat reprezentanții Ruukki.

Prin lansarea noului produs, Ruukki își consolidează prezența pe segmentul de acoperișuri premium. Armorium completează portofoliul companiei, alăturându-se modelelor de țiglă metalică Monterrey, Adamante și Finnera. La acestea se adaugă sistemele de acoperișuri din tablă plană Classic, tablă plană fălțuită manual sau din profile trapezoidale cu o cută mică. Oferta de acoperișuri Ruukki este completată de un sistem de jgheaburi și burlane realizat din același oțel de cea mai bună calitate, cu 20 ani garanție tehnică și estetică și cu protecție multistrat pe ambele fețe, precum și de accesoriile de fixare, de etanșare și de siguranță.

Armorium vine intr-o gamă variată de culori Armorium, adaptate oricăror preferințe. Tendința ultimilor ani reflectă opțiunea clienților cu precădere pentru culori naturale, precum maro închis sau maro ciocolatiu. Cei care vor însă să iasă în evidență, pot opta pentru verde molid, violet ametist, roșu și roșu rubiniu sau, de ce nu, gri sau negru.

Produsul este disponibil în două modele, Armorium Ruukki 50 Plus, cu 50 de ani garanție tehnică și 20 de ani garanție estetică, sau Armorium Ruukki 40, cu 40 de ani garanție pentru performanța tehnică și 15 ani pentru aspectul estetic. Certificatul de garanție atestă responsabilitatea companiei ca furnizor și calitatea superioară a produselor Ruukki.

”Garanția oferită este un beneficiu substanțial oferit clienților noștri, care au siguranța că produsele alese sunt de cea mai bună calitate. Performanța tehnică se referă la funcționalitatea mecanică a produsului. Garantăm faptul că aceste profile nu vor suferi daune mecanice pentru perioada de timp indicată. Garanția pentru performanța estetică certifică faptul că stratul de acoperire și culoarea produsului vor rămâne neschimbate pentru perioada de timp indicată”, au explicat reprezentanții Ruukki România.

 Produsele din portofoliul Ruukki sunt disponibile printr-o rețea extinsă de distribuitori agreați, ce include peste 200 de companii specializate în comercializarea și montarea sistemelor de acoperișuri metalice.

 

Despre Ruukki

Ruukki Construction deservește clienții din industria construcțiilor civile și industriale, oferind un portofoliu extins de produse și sisteme metalice, alături de servicii de consultanță și proiectare sau servicii de instalare, realizate prin parteneri agreați. Ruukki Construction are aproximativ 3.300 angajați și 20 centre de producție în Europa. Vânzările nete din 2014 s-au ridicat la valoarea de 6.217 milioane Coroane Suedeze. Ruukki Construction este o divizie a SSAB. SSAB este o companie siderurgică din țările Nordice, cu sedii în Europa de Nord și Statele Unite, prezentă în peste 50 de țări. Compania este listată la bursa NASDAQ OMX din Stockholm și Helsinki. www.ruukki.ro, www.ruukkiacoperis.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top