window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

S-a declanșat lupta împotriva sedentarismului în școlile din București

S-a declanșat lupta împotriva sedentarismului în școlile din București

La început de primavara, Moty Dance School a lansat o campanie de responsabilizare social, ce are drept scop “lupta împotriva sedentarismului la copii” și care urmează să fie implementată în Instituțiile de Învățământ din București.

Misiunea campaniei este de a le stârni apetitul copiilor spre activități fizice si artistice. Campania conține atât o parte teoretică în cadrul căreia specialiștii de la Moty Dance le vor povesti copiilor despre importanța si beneficiile dansului, cât și o parte practică, în cadrul căreia elevii vor putea participa la ore demonstrative de dans.

Problema atinsă de această campanie, sedentarismul, reprezintă un factor major de risc în dezvoltarea bolilor coronariene, obezităţii, hipertensiunii arteriale și a diabetului. Exerciţiul fizic în copilărie previne apariția acestor boli si aduce o serie de beneficii fizice, psihologice şi sociale extrem de importante în dezvoltarea şi maturizarea viitorilor adulţi.

Echipa de instructori de la școala de dans Moty Dance sunt gata să lupte cu această problemă și să îi îndrume pe elevi spre un stil de viață sănătos.

Mai multe detalii despre campanie, gasiți pe site-ul www.dansatori.ro și pe Facebook:”Motivat să Dansez”!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top