window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

S-a încheiat cea de-a doua ediție a Caravanei LSRS Face2Facebook

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSLiga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a organizat în perioada 22 – 29 aprilie 2012 Caravana Face2Facebook, un proiect online dedicat celor interesaţi de continuarea studiilor universitare în străinătate. Parte integrantă a campaniei Go Study, Caravana Face2Facebook reprezintă ocazia unică de a intra în contact cu studenţi români de pe trei continente.

Ajunsă la cea de a patra ediţie, proiectul Caravana LSRS recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate, venind în întâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale, pentru a doua oară în format online.

Caravana Face2Facebook. Sesiunile online ale Caravanei LSRS Face2Facebook 2012 s-au desfășurat în cadrul platformei de social media https://www.facebook.com/gostudylsrs, adresându-se deopotrivă elevilor şi studenţilor din România, care aspiră să îşi completeze educaţia universitară în străinătate. Moderatorii discuțiilor au fost voluntarii LSRS, studenți sau absolvenți ai unui ciclu de studii într-una dintre țările: China, Danemarca, Turcia, Austria, Marea Britanie, Franța, Norvegia, Germania, Italia, Elveția, S.U.A.

„Ne bucurăm că şi de această dată am reuşit să interacţionăm în mediul online cu numeroşi tineri interesaţi să studieze în străinătate. Din China, până în Franţa şi S.U.A, colegii noştri aflaţi deja la studii au răspuns la întrebările tinerilor din ţară, oferindu-le informaţii utile şi sfaturi, care cu greu se găsesc pe un site.” a declarat Tiberiu Mitrea, coordonatorul proiectului Caravana Face2Facebook.

Persoană de contact

Sorana Şerban

Vicepreşedinte Comunicare şi Informare

Sorana.Serban@lsrs.ro

0752038218

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top